torstai 9. toukokuuta 2013

Paljon pientä pienelle pojalle

Kävin PikkuSiilissä etsimässä vauvalle vaatetta ja löysinkin niitä sitten vähän enempi kerralla. Kahdessa loosissa oli juuri meille sopivaa vaatetta kohtuullisin hinnoin ja kävinkin loosit melko tarkasti läpi. Toinen looseista oli vasta "rakenteilla", joten pääsin nappaamaan ns. parhaat palat kuorman päältä :)

 Lindex body 50 cm 1€

Tämä body on suosikkini. Näitä tuli tytöillekin ostettua monessa eri kuosissa aikoinaan, sillä mikään ei ole niin kätevää, kuin nepparikiinnitteinen body. Ja tämä malli istui kuin nenä päähän aikoinaan tytöille...saas nähdä miten uuden vauvan kanssa käy :)


 Eggkids body 50-56 cm 2€

 Lindex housut 56 cm 1€

 Puolipotkarit 56 cm 1€

 H&M puolipotkarit 56 cm 1€

 Lindex housut 56 cm 1€

 Tutta puolipotkarit 60 cm 1€

 Lindex Bamse-body 62 cm 2,50€

 H&M body 62 cm 2€

 H&M housut 62 cm 2€

 KappAhl haalari 62 cm 1€

 Seppälä yökkäri 62 cm 3€

 Tutta body 62 cm 1€

 KappAhl housut 68 cm 1€

Tutta boy 74 cm 3€

 Eisbärchen lämpöpussi turvakaukaloon 18€

Tätä olen etsiskellyt jo tovin, jos toisenkin. Ja nyt sen sitten vihdoinkin löysin. Myynnissä oli myös toinen samanlainen, hintaan 16€, mutta sen beige väri ei miellyttänyt silmää. Hetken kyllä pohdin siinä hiljaa mielessäni, että olenko mä tosiaan näin turhamainen ihminen...mutta kyllä mä sitten vissiin olen. Lämpöpussin värillä ON väliä :D

Ja voi sitä iloa ja riemua, kun pikkutytöt näkivät, mitä äiti kirppikseltä löysi. Prinsessapukuja ja vielä kaksin kappailein! Luvassa on siis lähipäiviin yksi jos toinenkin prinsessaleikki :D

 Prinsessapuku 2€

 Prinsessapuku 2€

Äitiyspaita 2 €

Kävin pikaisesti kirjastossa esikoisen kanssa lainaamassa hälle uusia kirjoja. Koska perheemme pienimmät eivät osaa kohdella toisten (kirjaston) omaisuutta  kauniisti, eivät he kirjastosta lainaksi kirjoja saa. Mutta aina välillä sieltä "poisto-osastolta" löytyy pikkulikoille sopivia kirjoja, joita sitten ostan tytöille luettavaksi. Nämä 4 kirjaa muutti meille hintaan 1€/kpl.2 kommenttia:

  1. Mulla olis myös vino pino poikien vaatteita täällä. Joten jos kiinnostaa niin....

    VastaaPoista