torstai 16. toukokuuta 2013

What beauty feels like?

Luulin, että se sattuu ihan pirusti, mutta ei. Uskokaa, tai älkää, mutta se ei oikeastikaan sattunut! :D

Olen Buzzador, eli kokeilen tuotteita ja kerron niistä sitten käyttökokemukseni muillekin. En buzzaa kovinkaan aktiivisesti, mutta nyt oli tarjolla Veet-kampanja, johon ajattelin ehdottomasti yrittää mukaan. Pääsin.

Kieltämättä paketin saavuttua tuli vähän äitiä ikävä ja pohdin, että minne sitä on taas tullut päänsä työnnettyä. Ajatus sileistä sääristä tuntuu toki kivalta, mutta sanat "kuuma" ja "vaha" vähän hirvittivät. En ole kuumavahaa koskaan käyttänyt, joten ennakkoluulot oli kovat. Lähinnä pelkäsin sitä kipua, jota vahaus tuottaa. Mutta kuten jo totesin, se ei sattunut. En oikein edes ymmärrä, että miksi ei, mutta kun ei, niin ei. Moni varoitteli, miten kivuliasta se on, mutta mun on pakko olla eri mieltä.

Vahasin sääret vajaa viikko sitten ja tänään rohkaistuin kokeilemaan vahaa kulmiin. Tätä jälkimmäistä jännitin vielä enemmän, mutta täysin turhaa. Enemmän pinseteillä kulmakarvojen poistaminen sattui, kuin vahaus :)

Säärien vahaus oli helppoa ja vauvatonta, kunhan vahaa lämmitti riittävästi. Ohjeessa luki 20 min, todellisuudessa vahaa sai lämmittää 40 min. Vahaa oli todella helppo levittää sähkökäyttöisen (Easy Wax) roll-onin avulla ja vahan lämpötilakin oli sopiva. Ei siis polttanut kinttuja. Roll-onin avulla vaha levittyi siististi juuri sinne minne pitikin, eli vahalla "sohlaamista" ei tapahtunut. Kaikenkaikkiaan koin vahaamisen helpoksi. Aivan 100% tyytyväinen en lopputulokseen ole, sillä kaikki karvat eivät lähteneet "aivan kuten elokuvissa", mutta syy saattaa olla myös kokemattomassa vahaajassa.

Kulmakarvojen vahaamiseen käytin Precision Wax & Care-vahaa. Vahapuikkoa lämmitettiin minuutti kuumassa vedessä, jonka jälkeen se oli käyttökelpoista. Vahan levittäminen ei ollut niin helppoa ja kätevää, kuin roll-onin avulla levittäminen oli, mutta koska käsiteltävä alue oli pieni, en voi sitä sinänsä vaikeaksikaan sanoa. Jos olisin vahannut peilin edessä, enkä käsipeiliä käyttäen, olisi vahaus ehkä sujunut helpommin :)


Mulla on oikeus ja itseasiassa velvollisuuskin kertoa ihan suoraan, että mitä testaamastani tuotteesta ajattelen. Mun ei siis tarvitse kehua, jollen kehua halua, mutta tätä on kyllä pakko kehua. Kokemustahan mulla ei muusta ole, mutta en mä tästä kyllä pahaa sanaa oikein keksi. Ja aion siis jatkossakin käyttää varsinkin tuota roll-onia sääriin. Ihanan helppoa! :D
8 kommenttia:

 1. Itse vietin juuri tunnin verran tämän samaisen paketin kanssa kamppaillessa ja mulla on valitettavasti täysin päinvastaiset kokemukset. Oli niin hirveetä ja ihan täysin turhaa ja todella turhauttavaa, että en aio laitteeseen enää kajota. Harmittaa vietävästi, kun en tiedä mihin noi tarvikkeet nyt työntäsin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta! No voihan harmi :( Mikä siinä meni pieleen?

   Mulla oli alkuun sen vahan lämpötilan kanssa "ongelmaa", kun kokeilin roll-onia ensimmäisen kerran 20 minuutin kohdalla, mutta se vaha ei ollut vielä riittävän lämmintä, jotta olisi ollut juoksevaa. Kokeilin 10 min. kuluttua uudelleen, mutta sama juttu edelleen. Vaha oli liian kylmää. Mutta kun sitten taas odotin sen 10 min, niin vaha oli oikein hyvää ja levittyvää.

   Se levittyi tosiaan helposti ja sen jälkeen ei muuta kun liuska päälle ja karvat irti. 100% hyvään lopputulokseen en päässyt, mutta huomattavan hyvään kyllä.

   Poista
 2. Voiko tuolla roll on jutulla levittää kulmakarvoihin kans? Tulee noita vahoja joskus käytettyä, mut olen aika laiska lämmittään niitä ja kulmiin sohlaaminen on itse perkeleestä.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi :( Se pää on aivan liian suuri ja se soveltuu lähinnä sääriin, käsivarsiin jne.

   Kainaloille ja bikinirajoille on olemassa kapeampi levityspää, mutta sekin taitaa kyllä olla liian leveä kulmiin.

   Mulla ei tosiaan muista vahoista ole kokemusta, mutta melko helppoa tuo kulmienkin vahaaminen oli. Vaha oli rakenteeltaan siis melko helposti käsiteltävää jne. Kyllä se roll-on kulmienkin kohdalla kyllä kätevämpi olisi...jospa Veet vielä joskus sellaisenkin kehittäisi? :D

   Ja lämmitys oli tosiaan helppoa. Roll-on lämpeni itsestään sähköllä 40 minuutissa, kulmiin käytettävä vaha minuutissa vesilasissa, johon olin kiehauttanut veden vedenkiettimessä.

   Poista
 3. Joo, vahan lämpenemisessä kesti kyllä tosi tosi pitkään, mullakin oli varmaan ainakin sen 40 min, eikä se kyllä vieläkään musta ollu mitenkään tarpeeks juoksevaa. Karvat ei vaan lähteny hyvin ja kyllähän se sattukin. Ja lopuks jalka oli ihan limasena siitä vahasta, eikä se lähteny irti. Kokeilin myös sitä kylmävahaa ja se toimi karvoihin paremmin, mutta lopputulos oli sitten vihreä limainen koipi täynnä punaisia pilkkuja. Ei mua varten tarkotettuja juttuja todellakaan. :) Mutta tulipahan kokeiltua. Kiva, että sulla toimi paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin sitä vahaa jäi muutamaan kohtaan pikkuisen, mutta ne sai sillä vahaliuskalla "tuputtaen" pois. Mutta aika kalliiksi kyllä pidemmän päälle tulee niitä liuskoja ostella, sillä niitä kuluu kyllä melko paljon.

   Ja tuo aloituspakkaus itsessään maksaa 50 euroa...sillä hinnallahan mä teen jo pari kirppisreissua!! :D :D :D

   Kylmävahaa en kokeillut, joten siitä en osaa arviota antaa.

   Poista
 4. Noin vähän pelkäsinkin. Täytyy vilkuilla kaupassa kohdan tuo edellinen törppö loppuu, josko ostas tuommosen pienen sievän jutun kokeiltavaks. :) :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista