torstai 7. marraskuuta 2013

Fleecehousuja muksuille

Ilmojen viiletessä olen alkanut kaipaamaan pikkutytöille fleecehousuja. Tytöt pukeutuvat usein velourtunikaan ja sukkahousuihin, mutta ulos lähtiessä jalkoihin tulee vilu, mikäli puvun alla ei ole housuja. Kokopuvut tuntuvat puolestaan hieman liioittelulta, koska velourtunikat ovat melko lämpimiä. Niinpä sitten ompelin tytöille fleecehousut. Tein ihan vaan perushousut, ilman mitään ihmeellisyyksiä, sillä edelleen ihan jo tämä perusompelu on ajoittain haastavaa.

Tein samalla fleecepökät myös pikkumiehelle. Poika on kyllä ulkona aina tuupattuna kaikenmaailman lämpöpussien sisään, mutta pitäähän sitä pienimmällä olla fleecepökät, jos on isommillakin :D
Pikkumiehen pökät          &          pikkutyttöjen pökät

Pikkumies alkaa hiljalleen tulla ns. tunnistettavaan ikään, joten tässä teille vielä viimeinen kuva meidän pienestä rakkalaisesta. Jatkossa tulen blogissani julkaistavissa kuvissa peittämään tuon söpön, pienen naaman :)

 

4 kommenttia:

 1. Tätä sun blogia on todella kiva lukea. :) Miten löydät aikaa ommellakin kaikkea ihanaa 3 lapsen äitinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Lapsia on 4, mutta perheessä on onneksi myös isä, joka katsoo lasten perään, jotta pääsen huristelemaan ompelukoneilla ihan rauhassa. Tämäkin aamupäivä on mennyt ommellessa, yhdet housut on jo tehtynä ja pari muovipussipussia pitäisi vielä saada valmiiksi ennen, kuin mies lähtee töihin ja "lastenhoitovastuu" siirtyy taas mulle :)

   Poista