tiistai 19. marraskuuta 2013

Mitä silloin pitää tehdä, kun ompelukaappi jää liian pieneksi?

Oikea vastaus ei ole "vähentää kankaiden määrää" (vaikka mieheni tätä yrittikin ehdottaa), vaan "ostaa isompi kaappi!".

Ja näin tein.

Mietin kyllä pitkään ja hartaasti, että jaksanko taas kerran lähteä tuunaamaan mäntyistä kaappia valkoiseksi, mutta päätin jaksaa, sillä lopputulos on jokaisen työsekunnin arvoinen. Tosi tällä kertaa pystyn aloittamaan kaapin tuunaamisen vasta keväällä, eli joudun alkuun katselemaan kaappia sen alkuperäisessä värissä. Vetimet kävin jo kierrätyskeskuksesta hakemassa, sillä puiset vetimet eivät silmääni miellytä - edes valkoisiksi maalattuina. Saan siis kaapille edes hieman paremman ilmeen siksi aikaa, että pääsen sen kunnolla tuunamaan.

Projektin joudun siirtämään keväälle siksi, että mulla on meneillään jo kaksi isompaa tuunausprojektia, eikä näitä isompia projekteja tälle vuodelle aikataulullisista syistä enempää mahdu. Myöskään sää ei ole enää suosiollinen hiontahommille ulkotiloissa. Kerron teille niistä jo meneillään olevista projekteista lisää, kunhan ne valmistuvat. Toivon saavani kaiken kuntoon vielä marraskuun puolella, jotta joulukuun saisin pyhittää joulun odotukselle :)

 Kaappi 120 €


Vetimien kohdalla jouduin toteamaan, että ne ovat kaappiin liian suuret. Vetolaatikoihin vetimet sopivat, mutta kaappien oviin vetimen "tausosa" on liian massiivinen, joten niistä jätin nuo osat kokonaan pois. Ei tuo hullumman näköinen niinkään ole.

 9 kpl vetimiä 4,50€

 
Eiköhän tästä vielä hyvä tule :)

4 kommenttia:

 1. Saisinpa edes yhden neljäsosan sun tuunausinnosta niin saisin meidän keittiön pöydän maalattua! Tuosta kaapista tulee varmasti hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt pitää myöntää, että se tuunausinto on hiipumaan päin. Olen tainnut hieman turhan suuren palan haukata ja nyt tuntuu siltä, että tekemistä on niin paljon, etten KOSKAAN saa kaikkia juttuja valmiiksi. Mutta hiljaa hyvää tulee, toivotaan :)

   Tuunaustuulia sinnepäin, jotta saat pöytään uuden maalipinnan :D

   Poista
 2. Tuon tyyppinen sopeis mullekkin...Alkaa ärsyttää tuo avohylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten muuta, kun hankkimaan joku teille sopiva kaappi :D

   Poista