maanantai 11. marraskuuta 2013

Vileda Mikrokuituliinat - Buzzaus

Olen Buzzador, eli kokeilen tuotteita ja kerron niistä sitten käyttökokemukseni muillekin. En ole järin aktiivinen tässä hommassa, mutta aina välillä tulee kampanjoita, joissa haluan olla mukana. Tämä oli yksi niistä.

Tästä ei nyt ole tulossa mitään laapalaapa-puhetta, jossa ylistetään tuotetta maasta taivaaseen, koska niin "kuuluu" tehdä. Vaan muutamalla sanasella ajattelin raottaa omaa kokemustani Viledan Mikrokuituliinoista.

Kaikkia kokeilin, osasta pidin, osan koin melko turhakkeeksi. PAD-liinalla on tarkoitus pyyhkiä televisioruutu, kännykän näyttö yms. vempeleet, mutta miksi sitä varten pitää hankkia PAD-liina, kun tuo UNIVERSAL-liina ajaa käytännössä täysin saman asian? PAD kyllä toimi, mutta väitän sitä silti turhakkeeksi. Ainakin omalla kohdallani. 

WINDOW-liina oli kyllä aidosti hyvä ja sillä kyllä pyyhkii näppärästi ikkunoista sormenjäljet ja meidän perheemme ollessa kyseessä, myös koiran nenänjäljet. Mutta en kyllä vaihtaisi Kärcherin imevää höyryimuria WINDOW-liinaan. Eli Kärcheri vie kyllä voiton siinä kohtaa, kun pitää tehdä ns. kunnollinen ikkunoiden pesuu. Jos en Kärcheriä omistaisi, saattaisin hyvinkin ostaa vinon pinon WINDOW-liinoja. Joskin UNIVERSAL-liina ajaa tässäkin tapauksessa saman asian, joten taitaa WINDOW-liinakin olla pienesti turhake?!

BATH-liina oli kankea. Lattiat tykkään pestä harjalla, seiniin, hanoihin jne. käy loistavasti myös UNIVERSAL-liina. Turhakkeeksi siis tämänkin niputan. Ehdottomasti. 

KITCHEN-liina oli meillä ns. suurimmassa testissä. Sen otin tiskirättikäyttöön, mutta se pärjäsi siinä hommassa valitettavan huonosti. Vaikka kuinka väänsin ja käänsin, en saanut liinaa riittävän nihkeäksi, vaan se jäi aina märäksi, eikä se siksi oikein tuntunut sopivan pöytien pyyhintään. UNIVERSAL-liina vei tässä selvän voiton.

Ja sitten siihen UNIVERSAL-liinaan. Se on äärimmäisen hyvä ja kätevä. Sillä tekee kaiken sen, mihin nuo neljä muutakin liinaa pystyy, joten miksi hankkia viittä liinaa, kun yhdelläkin pärjää?

UNIVERSAL-liinoja tullaan tässä torpassa näkemään jätkossakin. Muut jäävät kauppaan.


Jaoin lähipiiriini useamman kappaleen noita UNIVERSAL-liinoja ja JOKAINEN niitä käyttänyt kehui niitä. Eli ne on todettu hyviksi muidenkin, kuin vain omien kokemusteni saralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti