keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Raitapainotteista

Viime aikoina mieltymykseni raitoihin on kasvanut kovasti. Ja varsinkin pikkumiehen vaatekaapista löytyy yksi, jos toinenkin raitavaate. Muistan, miten pohdin sitä (ja pohdin ehkä pienesti vieläkin), miten tylsiä vaatteita pojille on tarjolla. Mutta olen joutunut nyt hieman muuttamaan kantaani. Tai sitten se tosiaan johtuu siitä maun muuttumisesta :)

Tiedä sitten, että ovatko nämä mustavalkoiset raitavaatteet järin iloisia ja pirteitä, mutta ne miellyttävät silmää. Hassua. Aikoinaan en olisi voinut kuvitellakaan pukevani pienelle lapselle, saati sitten vauvalle mitään mustaa. Ja nyt voisin täyttää pojan vaatekaapin puoliksi mustavalkoisella ja puoliksi iloisen värikkäillä vaatteilla :D

Vaatteita on siis tullut taas ostettua. Olen käynyt lähiaikoina PikkuSiilissä, sekä livekirppiksellä. Lisäksi olen tehnyt muutamat kaupat netissä. Mielestäni pysyin ihan hienosti ajantasalla siitä, että mitä ostin mistäkin ja millä hinnalla, mutta ei siinä lopulta ihan niin käynytkään. Kuvasin vaatteita useammassa osassa, sillä aina joku keskeytti. Ja kertaalleen loppui kamerasta akku. Eilen lapset valtasivat värityskirjoineen ruokapöydän, eikä sinne enää sen jälkeen mahtunut kuvaamaan (koska itse olin valloittanut pöydästä jo aiemmin puolet ompelukoneideni kanssa), joten osa kuvista on taas räpsitty keittiössä ja osa ruokatilassa. Hintalaput laitoin hyvään jemmaan, jotta ne eivät katoa ja voin niistä sitten luntata hinnat, kun bloggaan. Se jemma nyt vaan on niin hyvä, ettei sitä löydy!

Pikkumiehen vaatteet ovat kokoa 68-86 cm ja hintatasoltaan (sisävaatteet) ne ovat sitä 0,50-2€ luokkaa, mitä ne yleensäkin ovat. Jotkut housut tosin ostin netin kautta, joten niihin tuli postikulut päälle.


 Lindex takki 68 cm 5€ (body kaupanpäälle)

 Ciraf ulkohousut 68 cm 4,25€

 Harsot 1,50€

 Everest takki 116 cm 10€

 Leipurisetti 4€
pukinkonttiin

 LPS 1€
pukinkonttiin

Kannu 
ilmainen, oli "ota tästä" laatikossa...tämä sopii täydellisesti ensi kesänä pihalle kukkamaljakoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti