lauantai 25. tammikuuta 2014

Chef diettaa: 25 (1/4 projektista takanapäin!)

Tämähän rupeaa jo hiljalleen näyttämään siltä, että mä onnistun! En mä sitä kyllä totta puhuakseni edes ole missään kohtaa epäillyt, sillä päätökseni on tällä kertaa ollut niin varmalla pohjalla. Mutta onhan se kiva huomata, että oikeassa tosiaan taidan olla. Ja olenkin :)

Kävin eilen illalla vaa-alla (vaatteet päällä, päivän normaalit ruokailut syöneenä) ja kysyin mieheltä, että näyttääkö vaaka vähemmän, kuin mitä maanantaina (vaatteet päällä, mutta aamupaino). Ei näyttänyt. Se näytti enemmän!

Aaaaaarrrgggh! Kyllä otti aivoon. Pohdin kyllä sitä, että mulla oli melkoisesti vaatetta päällä ja kyseessä oli tosiaan iltapaino...mutta silti...ei se nyt sentään enempää voinut mielestäni näyttää. Kyselin sitten mieheltä lisää ja paino oli kuulemma sama, kuin mitä viime sunnuntaina. Joten nou hätä...oli aivan selvää, että tänä aamuna vaakaan tulisi piirtymään taas pienempi lukema. Ja niin tulikin. En tietenkään tiedä sitä lukemaa, mutta kun kysyin mieheltä, että onko puoli kiloa lähtenyt, mies vastasi "kyllä". Joten hyvältä näyttää taas :D

Nälkä kasvaa syödessä. Alkuun odotin, että kuun vaihteessa vaakaan piirtyisi alle 80 kg. Sen jälkeen suuntasin toiveeni 78 kiloon. Nyt haluaisin nähdä vaa-assa 77,9 kg. Tai alle. 

Jännittää. 78 kilon lukemaan en pety, mutta jos vaaka näyttää 79 kg tai enemmän, olen pettynyt. Todella pettynyt. Kyllä tammikuun aikana tulisi lähteä vähintään 4 kiloa, koska tammikuussa on 4,5 viikkoa ja kyseessä on aloituskuukausi. Alussa paino aina putoaa nopeammin jne.

Lauantaina on vihdoinkin SE punnituspäivä, jolloin näen kuukauden tuloksen. Viikko siis vielä pitää kärvistellä ja jännittää. Hui :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti