lauantai 8. helmikuuta 2014

Chef diettaa: 39 (viikkopunnitus)

Koska tämä kotiäidin elämä on kiireistä ja hektistä, en ole juurikaan ehtinyt diettipäivälukemaa miettimään. Jouduinkin äsken laskeskelemaan, että moneskohan päivä mahtaa olla menossa. Ja sain lukemaksi 39, eli 61 päivää vielä jäljellä. Tai siis enää. Tässähän ollaan kohta jo puolessa välissä matkaa!

Aika hyvä fiilis. Olen ollut erittäin tiukka ja tarkka siitä, etten lipsu ruokavaliosta ja se päätös onkin pitänyt 100%. Olen siis tosiaan ollut 39 päivää ilman herkkuja ja leipää. Herkut eivät niinkään muodostuneet ongelmaksi, vaikka alkuun luulinkin, että suklaasta luopumisesta tulee iso ongelma. Ongelmaksi yllättäen muodostuikin leipä. Tai ei se nyt ehkä sentään ongelmaksi saakka muodostunut, mutta siitä luopuminen teki kyllä tiukkaa. Alkuun. Nyt on nimittäin sekin mieliteko poissa.

Jos jotakin tekee mieli, niin kasviksia. En oikein tiedä, että itkisinkö, vai nauraisinko, sillä jotenkin kasvikset ja Chef ei nyt vaan MITENKÄÄN sovi samaan lauseeseen. Kasikset on kaneja varten ja mä olen ihminen! Olen nyt ehkä sitten kuitenkin muuttumassa kaniksi, sillä kasvikset on mun mielestäni nykyään herkullisia. Ja juurekset! Olen tämän vuoden puolella peräti kahteen otteeseen tehnyt uunijuureksia...joista se ensimmäinen kerta oli koko elämäni ensimmäinen. Ja voi, miten nekin oli hyviä! 

Olen käynyt muutamaan otteeseen vaateostoksilla ja siitäkin olen kovasti nauttinut. Aika kivaa tämä hoikistuminen :)

Aamulla vaaka näytti lukemaa 74,1 kg...eli viikossa on lukema pienentynyt 1,5 kg verran. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että tämän kuun loppuun mennessä on pudotettava vielä 2,7 kg, jotta pysyn tavoitteessani. Eiköhän se onnistu :)

Suunta on alaspäin,
Chef

2 kommenttia: