lauantai 1. helmikuuta 2014

Chef diettaa: 32 (1. punnituspäivä)

Tammikuu on nyt takanapäin ja sehän tarkoittaa sitä, että tänään oli VIHDOINKIN aika hypätä vaa-alle tarkistamaan kuukauden työn tulokset. Ja kyllä olikin tulosta kerrakseen!

Lähtöpaino oli 1.1.2014 "kevyet" 82 kg ja tänään vaakaan piirtyi lukemat 75,6 kg :O

En voinut millään uskoa, että painoa oli pudonnut peräti 6,4 kg tammikuun aikana!!! Hyppäsin vaa-alle vielä pari kertaa tarkistaakseni lukeman, mutta kyllä se tosiaan tuo oli. Ohhoh. Aikamoista.

Päätin käydä hieman kurkistelemassa vaatehuoneen perimmäisessä nurkassa olevaa laatikkoa, jonka kylkeen olen liimannut palan maalarinteippiä, johon olen rustannut tekstin "RANTAKUNTO 2029". Pienesti pintaan nousi toive siitä, että sieltä löytyisi "uudet" housut jalkaan sujautettavaksi. Ja löytyihän sieltä. Fiilis oli mahtava :D

Nyt on jalassa taas housut, jotka olen vetänyt jalkaani viimeksi aivan alkuraskaudesta. 1.1.2013 painoin 74 kg, eikä mene kuin muutama viikko ja vaakaan piirtyy jälleen tuo sama lukema. Eli vaikka en aivan heti synnytyksen jälkeen tiukkaa linjaa lähtenytkään vetämään, niin olen "ennen raskautta"-mitoissa siinä kohtaa, kuin poika on 5kk ikäinen. Valitettavasti ne "ennen raskautta" mitat ei kyllä vielä riitä, vaan työtä riittää vielä senkin jälkeen. Mutta eiköhän nämä kilot tästä viikkojen kuluessa karise.

Helmikuun tavoitteeksi asetan tietenkin edelleen "herkuttomalla" linjalla pysymisen (32 päivää takana, 68 edessä), sekä sen, että 1.3.2014 vaakaan piirtyy lukema 71,2 kg. Tämä siksi, että normaalipainoon on matkaa vielä 8,8 kg...helmikuussa olisi kiva karistaa siitä määrästä puolet, eli 4,4 kg.

Laihtumisiin!!!

Chef

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Hieno saavutus ja tuosta on hyvä jatkaa eteenpäin.
    t. Anna

    VastaaPoista