maanantai 17. helmikuuta 2014

Hankalaa hankkimista ja luopumista

Ei mene nyt aivan putkeen tuo "miinus 365"-projektini. Ongelmaksi on muodostunut se, etten kertakaikkisesti muista listata ylös mitä olen hankkinut...tai mistä olen luopunut. Joten ehkä on kätevintä hieman muuttaa projektin sääntöjä.

Jatkossa en enää listaa ylös hankintoja, vaan keskityn nyt siihen luopumispuoleen. Ja sen aion tehdä ISOSTI. Uusi tavoitteeni on laittaa vuoden 2014 aikana 1000 tavaraa eteenpäin. Päädyin tähän lukemaan siksi, että tämän vuoden puolella olen jo luopunut yhteensä 216:sta tavarasta...joten se alkuperäinen tavoite on liian matala. Äkkiseltään laskettuna voi tuntua siltä, että tämä nykyinenkin tavoite on liian matala, mutta pidän sitä kuitenkin aika kovana. Valtaosan luovutuista tavaroista laitoin eteenpäin kirppismyynnin kautta, enkä kuitenkaan montaa kertaa vuodessa ole nyt viime aikoina kirppispöytää pitänyt. Joten kovinkaan montaa sellaista isompaa luopumissatsia ei ole kerralla tulossa.

Joskin juuri nyt mulla on kirppispöytä vuokralla. Ensin myin pari viikkoa PikkuSiilissä, jonka jälkeen hinnoittelin vaatteet uusilla lapuilla ja vein ne sen jälkeen myyntiin KCL:ään. Sieltä en tokikaan enää ottanut pöytää vuokralle yksin, koska myytävät tuotteet alkavat hiljalleen loppumaan. Mutta kaverin kanssa pöydän vuokraus oli tässä kohtaa näppärää. Kunhan kamat kotiutuu, saan taas jokusen määrän lisää luovuttuihin. Nyt pitää vain tyytyä niihin muutamaan vaatteeseen, jotka olen viskonut roskiin sen jälkeen, kun ne ovat tulleet tiensä päähän. Luovuttujen listalle merkkaan siis 11 tavaraa lisää :)

Yhteensä 2014 aikana luovuttu: 227 kpl (tavoite 1000 kpl)

Kirppistellytkin olen. Vähän. Muutaman vaatteen pikkumiehelle ja muutaman itselleni. Taisin jo aiemmin hehkuttaa sitä, miten kivaa on taas ostaa vaatteita, kun ei enää tee mieli piiloutua säkkeihin <3

Miehellekin löysin pari paitaa, mutta ne olivat kadonneet "kuvattavat"-pinosta...taitaa löytyä jo pyykkikorista, joten jäävät tällä kertaa kuvaamatta :)

 Lindex body 74 cm 2,50€

 Lindex body 74 cm 2,50€

 Lindex neuleliivi 122 cm 2€

 Bolero 0,90€

 H&M bolero 1€

 Gina tricot toppi 0,50€

 Gina tricot paita 1,50€

 Promod paita 2,50€

 KappAhl paita 1,50€

H&M paita 2,50€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti