torstai 27. helmikuuta 2014

Uutta vaatetta äidille (ja vähän muillekin)

Samalla linjalla jatkan edelleen, eli tavoitteenani on toki täydentää lasten, mutta myös omaa vaatekaappiani. Tai jos nyt ihan totta puhutaan, niin mulla ei ole enää vaatekaappia, vaan mulla on vaatehuone <3

Tein viikonloppuna vähän järjestelyjä vaatteiden säilytyksen suhteen, koska kävipä sitten niin, etten tiennyt enää lainkaan, että minkälaisia vaatteita omistan. Nyt tiedän, koska lähes kaikki paidat ja tunikat roikkuu henkarilla, josta niitä on helppo "plarata" läpi. Ei tarvitse siis enää tonkia ja penkoa kaappia läpi. 
 
Pikkutyttöjen reilut kaksi metriä pitkä mekkorivistö sai väistyä äidin vaatteiden tieltä, jotta sain vaatehuoneen pitkän henkaritangon käyttööni. Mutta koska mekotkin tankotilaa vaativat, rakensin vaatehuoneeseen pari pienempää tankoa, jonne pikkutyttöjen mekot sijoitettiin. Muutama pikku fiksaus pitää vielä tehdä, mutta sen jälkeen voin laittaa teille ennen- ja jälkeen kuvia esille. Joten "vaatehuonepostaus" luvassa ensi viikolla :)
 
Mutta nyt viimeisimpiä kirppislöytöjä...

Reimatec toppahanskat 3€

 H&M takki 68 cm 6€

 Lindex housut 74 cm 1,80€

 Lindex housut 74 cm 2€

 Caprit 74 cm 3€

 H&M neuletakki 110/116 cm 2€

Alla olevien vaatteiden merkkejä en muista ja vaatteet on jo pesun jäljiltä viikattu kaappiin...ovat kuitenkin ihan sitä perus Vila, Lindex, H&M-linjaa, mitä aiemminkin :)

 3€

 1,40€

 2€

 2€

 3€

 1,80€

3€
 
 4€

 Kirjat 2€/kpl

 2€

 ...oiskohan ollut 2€..tai korkeintaan 3€.

Tapettirulla 2€

4 kommenttia:

 1. On kyllä hienot löydöt jälleen.

  VastaaPoista
 2. Oi kun ihania löytöjä. Nuo punaset salmiakki kuvioiset housut on meilläkin erivärisenä ja ne on niin ihanat :) Noi lps pehmot on jotenkin aina tosi suloisia.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taitaa olla ne toisessakin värissä tai koossa :) Pikkutytöt keksivät aloittaa "keräilemään" noita pehmoja unileluiksi :)

   Poista