tiistai 13. toukokuuta 2014

Röhvelö

Pienin neitokainen on rakastunut röhvelöihin. Eikä siis missään nimessä röyhelöihin, vaan nimenomaan röhvelöihin. Tosin mun nähdäkseni ne ovat kyllä yksi ja sama asia :D

Koska tuo sana on mielestäni suloinen, päätin napata sen "talteen". Jatkossa ompelen lapsosilleni "röhvelö"-nimen alla. En tietenkään mitenkään virallisesti, sillä ompelen ihan vain omille lapsilleni tai korkeintaan lähipiirille jotain pientä lahjaksi. Jokusen pyynnön olen ompelutyön suhteen saanut, mutta ne pienet hetket, jotka ehdin ompelukoneen ääressä istumaan, käytän kyllä mielelläni nimenomaan näille omille rakkalaisilleni jotakin kivaa ommellen. Olkootkin itsekkäästi ajateltu :)

Olimme tosiaan tuossa muutaman viikon lähipiirin autokyytien (sekä bussin että taksin) varassa. Olen koittanut korvata aiheuttamaamme vaivaa kullekin avuliaalle. Tässä yksi "vaivanpalkoista". Lapsemme saivat kyydin kerhoon ja takaisin useampana päivänä, joten halusin muistaa perhettä jotenkin. Vanhemmille ostimme pullon punaviiniä ja perheen lapsille tein huivit.
Samalla ompelin myös pikkutytöille uudet huivit. Mummon vanha pussilakana oli juuri sopivan hempeä <32 kommenttia:

  1. Lasten suusta kuulee mukavia höpötyksiä - ihana röhvelö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokunen sana ollaan muistettu vauvakirjaan rustata talteen :)

      Poista