perjantai 2. toukokuuta 2014

Pöllö, prinsessa ja Bat-baby

Lapsille tuli kutsu naamiaisiin, joten pääsin pitkästä aikaa vähän surruttelemaan ompelukoneella. 

Isompi pikkuneiti ilmoitti haluavansa pukeutua merenneidoksi. Tämä sopi äidille hyvin, mutta kun surffailimme netin syövereissä eriliaisia vaihtoehtoja asun suhteen etsien, ei niistä yksikään kelvannut neidille. Muistin nähneeni aivat mielettömän hienon pöllöpuvun Mekkotehdas-blogissa, joten kokeilin varovaisesti kepillä jäätä...josko se kelpaisi tytölle? Ja kelpasihan se.

Tosin itse olisin halunnut tehdä siivistä värikkäämmät, mutta tämä ei sopinut neidille, vaan asun piti olla ehdottomasti mustavalkoinen (koska se oli sitä kuvassakin). Muokkasin alkuperäistä ideaa siltä osin, että en tehnyt kokonaista pukua, vaan erilliset siivet, sillä omat taitoni eivät pukuun olisi riittäneet. Eikä aika. Ei nimittäin aivan tunnissa tai parissa tullut valmista. Mutta hauskaa oli ja tyttö on aivan rakastunut pöllöpukuunsa :)


 

Pienempi neiti halusi yllättäen olla prinsessa. Kuten joka ikinen päivä.

Sopivat asusteet löytyi melko pitkälti jo valmiina, joten tähän asuun en tehnyt muuta lisäystä, kuin viitan, joka on samaa kangasta jo aiemmin valmistuneen kruunun kanssa. Mekon alle sujautimme tyllialushameen, jotta mekosta saatiin mahdollisimman muhkea. Pikkuprinsessa kun on aivan rakastunut röhvelöihin. Mitä enemmän niitä on, sen parempi :)Mitä isot edellä...sitä pienet perässä. Pikkumieskin sai oman naamiaisasun. Tämä päällä tavallisesta pikkumiehestä muuttuu hurrrrrja Bat-baby :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti