torstai 27. marraskuuta 2014

Ulkovaatetta moneen tarpeeseen

Kävin kaverin kanssa kiertämässä Seesamin sekä Paikallisen kirpputorin. Kummassakaan en ole hetkeen käynyt, mutta saattaapi olla, että varsinkin tuonne Paikalliseen kirpputoriin suuntaan jatkossa hieman useamminkin. Siellä oli ihan selkeästi matalampi hintataso, kuin mitä muualla. Saattaa toki olla, että se oli vain sattumaa? Mutta aion kyllä käydä tsekkaamassa tilanteen vielä uudelleen, kun seuraavan kerran niille huudeille suuntaan :)

Seesamista löytyi pikkumiehelle uusi toppahaalari, jota olinkin nimenomaan lähtenyt etsimään. Pojan nykyinen haalari jättää kaula-aukon turhan avaraksi, joten en ole siihen täysin tyytyväinen. Uutta pukua ollaan jo sovitettu ja se sopii päälle, kuin valettu. 
Löysin pikkumiehelle myös vk-haalarin ja takin...sekä toppatakinkin. Mutta sanotaanko vaikka niin, että se ei nyt ihan vielä ole sopiva :D

Myös tytöille löytyi vaatetta ja pukinkonttiinkin tuli taas vähän täydennystä. Kaikkinensa siis ihan mukavat löydöt :)

 Reima toppapuku 86 cm 27€

Reima pipo 2€

H&M vk-takki 92 cm 3,50€
 
 Jonathan vk-haalarit 92 cm 20€

 Farkut 2€

 Lindex paita 92 cm 1,50€

 Ticket to heaven toppatakki 104 cm 20€
Kyllä tämä joskus on sopiva...

 Lindex neuletakki 110-116cm 2€
H&M neuleleggarit 116 cm 2,50€
Lindex housut 116 cm 2,50€

 Lego topaptakki 116 cm 7,25€

 Benetton farkut 120 cm 3€

 H&M paita esikoiselle 1€

 Kaulahuivi 1€

 Essu 3€

 FB palikkaetana 3,50€
Pukinkonttiin.

 FB Little Peopleja 6€
Meillä taitaa olla näistä jo aika iso osa, mutta ostinkin pussin sillä idealla (myytiin paperikassissa, jonka sisältöä ei kunnolla nähnyt) että laitan tuplakappaleet lasten serkun joulupakettiin. Serkun perheeseen kun ovat kierrätyslahjat erittäin tervetulleita :)

 Valokuvalehys (seulakäyttöön) 1,50€ 

 Taulu 2€
Ostin tämän sillä ajatuksella, että teen tästä seulan. En siis edes vilkaissut kuvaa, vaan katsoin vain hinnan ja rungon kunnon. Kassalle päästyäni totesin, että tämähän on itse asiassa melko söpö. Ja se saattaisi sopia pikkutyttöjen huoneeseen, sillä huoneessa on käynnissä muutosten tuulet. Koitan raapustaa siitä teille tarkempaa tarinaa vielä tämän viikon aikana :)

Kengät 3€

2 kommenttia:

  1. Olipa kerralla monta hyvää löytöä! Ticketin takki on kyllä söpö ja myös Reiman puku, kelpais meillekkin. Nämä sun kirppispostaukset on kyllä ihan parhaita:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan, tällä kertaa lykästi ihan kunnolla. Etenkin nuo ulkovaatelöydöt on aina mukavia, sillä ne on uusina melko tyyriitä :)

    VastaaPoista