lauantai 6. joulukuuta 2014

Pihalle ja pukinkonttiin

Ulkovaatteiden suhteen lykästi jälleen. Löysin pikkumiehelle uudenveroisen vk-haalarin ja pikkutytöillekin löysin vk-vaatetta ensi kevääksi. Se on tosin vielä vähän avoinna, että kumpi tytöistä nuo vaatteet käyttöönsä ottaa, mutta eiköhän se sitten keväällä selviä :)

Pukinkonttikin sai taas pientä täydennystä, sillä löysin esikoiselle korupuun ja kaulakoruja, jotka ovat aivan varmasti tytön mieleen. Pienille löysin muutaman kivan kirjan ja korurasian.
Ja vaikka olinkin päättänyt, etten osta tänä vuonna lainkaan joulupaperia, niin pienen poikkeuksen kuitenkin päädyin nyt tekemään. Löysin kirppikseltä jouluhenkistä tapettia, josta suunnittelin tekeväni muutaman lahjakassin. Mutta tämän enempää en paketointimateriaaleja (teippiä ei lasketa!) hanki uusina, sen lupaan! :D

Kerroin teille viimeksi, että tyttöjen huoneessa jyllää muutosten tuulet, joista lupasin kertoa myöhemmin lisää. Olette nyt joutuneet odottelemaan lisäkuulumisia hieman pidempään, kuin mitä olin suunnitellut, mutta en ole lupaustani siis kuitenkaan unohtanut. Olen kyllä tehnyt parhaani sen eteen, jotta saisin huoneen uusimman ihanuuden teille esiteltyä, mutta koska en pysty muuttumaan pöytäsirkkeliksi, niin tässä sitä nyt ollaan. Keskeneräisen muutostyön edessä. Taas!!! Höh! 

Mutta uskon kyllä vakaasti, että keksin keinon muuttua pöytäsirkkeliksi. Tai joksikin muuksi, jotta saan levyä vähän pienempään palaan. Joten malttakaahan vielä tovi :)

 Ver de Terre vk-haalari koko 2 (n.98 cm) 7€

 PO.P vk-housut ja takki 110 cm 55€

Kirjat 1€/kpl
 
 Kirja 2€

 Kaulakorut 1€/kpl

 Korurasia 2€

 Korupuu 6€

Tapettirulla 2€

2 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Tuo korupuu on kaunis. Ostatko enemmän lahjoja uutena vai kirpparilta omille lapsillesi? Tee joskus postaus sinun parhaista kirppislöydöistäsi tai sellaisista jotka on jäänyt mieleen erityisen hyvinä,sellaista olisi kiva lukea. Omasta mielestä sun kaikki löydöt on niin hyviä. Käyn jokapäivä kurkkimassa joko olet tehnyt uuden postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Enemmän tulee ostettua uutena ja jonkin verran teen toki myös itse.

   Ostan kyllä uusia värityskirjoja myös kirppikseltä, kun niihin siellä törmään, mutta 95% värityskirjoista, kynistä ja askartelutarvikkeista tulee kyllä ostettua kaupasta. Ja niitä olen pukinkonttiin täksi jouluksi melko paljon hankkinut, sillä askartelu on edelleen lasten lempipuuhaa.

   Kirjat sen sijaan ostam 95% kirppikseltä. Törmäsin muutama viikko sitten kirjatarjoukseen, johon kannatti tarttua, jolloin ostin hieman isomman kasan kirjoja pukinkonttiin ihan uusina. Mutta pääsääntöisesti ostan kirjat kirppikseltä - myös pukinkonttiin.

   Pienimmän neidin ratsastussaappaat olisin voinut ostaa kirppikseltäkin, mutta törmäsin niin hyvään tarjoukseen, että sain saappaat halvemmalla uusina, kuin käytettynä...joten päädyin ostamaan ne uusina.

   Pikkumiehelle löytyy helposti kirjoja, legoja ja leluja pukinkonttiin käytettynäkin, mutta esikoisen joululahjatoiveissa on paljon sellaista, mitä ei pysty (tai pystyy, mutta en halua) kirppikseltä ostamaan, kuten mm. meikit.

   Esikoinen on esittänyt toiveen uusista vaatteista. Aion toteuttaa tämän toiveen laittamalla kuusen alle kirjekuoren, jossa on seteleitä ja saatekirje. Kirjeeseen kirjoitan, että rahat on tarkoitettu vaatehankintoihin, mutta hankintapaikka on avoin. Tällöin tytöllä on siis mahdollisuus ostaa vaatteet joko uusina kaupasta, käytettynä kirppikseltä tai miten hän vain haluaa :)

   Voin tehdä toiveidesi mukaisen postauksen. En tänään, mutta jos vaikka vielä tämän vuoden puolella kuitenkin? :)

   Ja kiva, kun käyt kurkkimassa :D

   Poista