maanantai 22. joulukuuta 2014

Pukinkontti täyteen kirppisleluista!

Veimme lapset viikonloppuna muutamaksi tunniksi hoitoon, jotta pääsimme mieheni kanssa joululahjaostoksille kaikessa rauhassa. Ja sehän tarkoittaa tietenkin siis myös kirppiskierrosta ennen varsinaista kaupoille menoa, sillä melkoisen monta pakettia on pukinkonttiin tänäkin vuonna kirppikseltä haettu :)

Löysin pukinkonttiin täyettä myös tori.fi:n kautta. Yhden tai kahdenkaan lelun vuoksi en välttämättä lähtisi ajelemaan ympäriinsä, mutta jos yksi ja sama myyjä myy useampaa kiinnostavaa lelua/lelusettiä, tilanne onkin jo vähän toinen. Ja kun samalta myyjältä löytyi leluja myös kaverini tarpeisiin, oli tilanne enemmän, kuin näppärä. 
Ostin pikkumiehelle muutaman FP Little people ukkelin, sekä kivan merirosvolaivan. Kaveri sujautti oman perheensä pukinkonttiin saman sarjan maatilan, heppatallin, parkkitalon ja kasan ukkeleita. Ostosten yhteissumma kipusi noin 130 euroon, joten myyjäkin (noin 10v poika) sai kivasti taskurahaa :)

 Fisher price Little people merirosvolaiva 30€ (tori.fi)
 (pukinkonttiin)

 Fisher price Little people ukkelit ja eläimet 14€ (tori.fi)
(pukinkonttiin)

 Puinen "rakentelulelu" 1€
(pukinkonttiin)

 Kirja 0,50€
(pukinkonttiin)

 Nalle 1,45€
(pukinkonttiin)

Kaulakoru 1€
(pukinkonttiin)
 Kaulakorut 1€
(pukinkonttiin)

 Lego-setti 6€
(pukinkonttiin)

 Barbie 5€
(pukinkonttiin)

Barbie 5,50€
 (pukinkonttiin)

 
Barbiet 6€
 (pukinkonttiin)

 My little ponyt 3,50€
(pukinkonttiin)

Käsittelin barbien hiukset ja ponien hännät ja harjat (kuvien ottamisen jälkeen) suihkutettavalla hoitoaineella...kampasin ne auki ja nyt ne ovat lähes uudenveroiset. Netistä löyty ohjeita barbien ja ponien kunnostamiseen, eli "oikeaoppiset" ohjeet ovat kuitenkin hieman toisenlaiset, kuin mitä nämä omat "pikaniksini" ovat. Joten jos kotoota löytyy kunnostettavia barbieita tai poneja, niin kannattaa googletella asiaa vähän tarkemmin :)

 Barbien mekko 2,80€ (uusi, itse tehty)
(pukinkonttiin)

  Barbien mekko 3€ (uusi, itse tehty)
(pukinkonttiin)

  Barbien mekko 3€ (uusi, itse tehty)
(pukinkonttiin)

  Barbien mekko 3,50€ (uusi, itse tehty)
(pukinkonttiin)

Seuraavaksi luvassa joululahjapostausta, sekä taitaapi tuolla jotain pientä tuunauksentapaistakin julkaistavaksi asti löytyä :)

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Hauskaa joulua ja hyvää kirppisonnea vuodelle 2015!

  VastaaPoista
 2. Kiitos...riemukasta (ja valkoista) joulua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Sinä se aina löydät ihania löytöjä kirppikseltä. Mitä paikallisia kirppiksiä suosittelisit jos joskus lomareissulla sinne päin tultaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kiertelen yleensä Kirppis Center Manhattanilla ja Kirppis Center Länsikeskuksessa. Jos etsin nimenomaan lapsille, käyn myös PikkuSiilissä, joka sijaitsee samassa rakennuksessa tuon Kirppis Center Manhattanin kanssa. Aina toisinaan käyn myös Seesamissa (lastentarvikekirppis). Siinäpä ne, joita itse kiertelen :)

   Poista