sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 viimeinen kirppiskierros

Ajattelin poiketa kauppareissulla pikapikaa kirppikselle...jos sieltä vaikka löytyisi jotain kivaa? 

Ja löytyihän sieltä :)

Benetton neuletakki 110 cm 4,50€
 
 BTS neulemekko n.110 cm 3€

Bogi mekko 116 cm 4,50€
 
 POP tunika 104 cm 2,50€

Ja ihan vaan pikaisesti oli pakko pyörähtää "Barbievaateosastollakin". Ja pikkutyttöjen mukaan äiti menee kuulemma hakemaan vielä muutaman mekon lisääkin, sillä ainakin yksi pinkki vielä puuttuu ja yksi lila...ja varmaan aika moni muukin väri, malli, tyyli jne ;)

Barbien mekko (uusi) 2,80€

Barbien mekko (uusi) 3€

Barbien mekko (uusi) 2,80€

Barbien häämekko (uusi) 4€

 Kirjat 1€/kpl

 Kirja 1€

Korut 0,25€/kpl
 
 Käsikorusetti 5,90€

 Muovilaatikot 1€ ja 0,60€

Hiuspinnit 1,90€

Eilen vietin aikaa ommellen. Ja pientä tuunaustakin on tässä tullut viriteltyä. Joten jospa vaikka sitten seuraavaksi postailen vähän niistä? :)

6 kommenttia:

 1. Olitpa tyhnyt paljon hyviä löytöjä! (täälläpäin kirpparit olivat ihan tyhjillään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahattanilla oli loosit melko piukassa, mutta Länsikeskuksessa taisi kyllä olla enemmän tyhjiä, kuin täysiä looseja. Mutta kyllä sieltäkin jotain ostettavaa silti löytyi :)

   Poista
 2. Vaikka mitä kivaa olet löytänyt. Pitäisi varmaan hiukan kunnostautua ja kuvata myös omia löytöjä. Suurinosa tosin menee tuunauslaatikkoon joten niitä kuvaillaan aina tuunauksen yhteydessä. Mutta monta ihanaa löytöä olen tehnyt myös joita en tuunaile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pakkaa käymään niin, että kun "tuunausfiilis" iskee päälle, niin en malta taikka muista kuvata sitä tuotetta alkuperäiskunnossa...joten siinä pakkaa herkästi käymään sitten niin, että jos en kuvaa heti, niin se "ENNEN"-kuva jää nappaamatta. Ja koen, että se on vähän harmi, sillä lukijoiden saattaa olla hieman hankalaa nähdä sitä muutosta, jos mulla ei ole näyttää tuotetta sen alkuperäisessä kunnossa :/

   Niinpä sitten koitan aina kuvata heti, kun tuotteen ostan...joskaan en siltikään aina välttämättä sitä heti julkaise. Joten saattaakin nyt olla semmoinen tilanne, että mulla on takataskussa muutama tuunaus, jotka postaan lähitulevaisuudessa, vaikka olenkin ostanut ne tuotteet jo jonkin aika sitten ;)

   Tosin ihan aina en muista niitä heti kuvata...joten seuraavassakin tuunauspostauksessa on luvassa tekele, josta ei ole alkuperäiskuvaa...mutta toivotaan, että "välikuva" riittää, sillä moisen ehdin siinä "tuunaushuuman" lomassa sentään nappaamaan :D

   Poista
 3. Olipas kivoja löytöjä. Meillä on olleet ihan huippu suosittuja nuo viiru ja pesonen kirjat :) Kivoja koruja ja ois että tuo takki on söpö.
  Hyvää uutta vuotta ja rutkasti tuurilöytöjä vuodelle 2015 Chef :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletakki on ihan ylisöpö <3 Se oli niitä "pakko ostaa" juttuja :D

   Kiitos, hyvää vuotta 2015 myös sinulle ja perheellesi :)

   Poista