lauantai 19. helmikuuta 2011

Edullinen reissu KCL:ässä

Kävin pyörähtämässä KCL:ässä. Alkuun tuntui, ettei siellä ole juuri mitään ostettavaa, mutta sitten löysin pari loosia joissa oli vähän enempikin meille sopivaa vaatetta :D

Ihan ensimmäiseksi törmäsin IHANAAN vetolaukkuun, joka oli ihan sikaihana. Tiesin, että keskimmäinen ihastuu siihen ikihyviksi ja koska vetolaukun hinta miellytti myös äidin lompakkoa, niin ei tarvinnut kahdesti miettiä ostanko vaiko en :)
Tällä kertaa löytyi muutama vähän isompi vaate jemmaan, odottamaan pienten kasvua. Mukaan tarttui myös vähän tyyriimpi Bamsetunika, mutta ehkäpä muiden ostosten edukkuus vähän kompensoi sitä hintaa. 
Kuvat on valitettavan huonoja, kun meillä oli niin kirkasta ettei kamera käyttänyt salamaa...tosin en valita, sillä aurinko on ihana asia :D


 Vetolaukku 2,50€

 Supergirl-liivihuppari 86 cm 1€

 Jonathan toppahanskat koko 0, 1,50€

 KappAhl paita 86-92 cm 0,50€

 Hello Kitty paita 86-92 cm 0,50€

 H&M paita 86-92 cm 0,50€

 Lindex tunika 92 cm 1,50€

 Bamsetunika 98 cm 4€

 Lindex paita 104 cm 1€

 Lindex paita 116 cm 1,50€

 H&M sydänpaikkasammarit 116 cm 2€

Housut 2,50€

4 kommenttia:

 1. Ei tuo Bamse tunika nyt mikään täysin ylihintainen ollut, minä kun ajattelin että olit siitä maksanut ainaskin 7-8e kun luin tekstiä! :-D

  Jos on mieluinen ja tulee pidettyä, niin ihan ok hintainenhan tuo vielä on. Mäkin annan itselleni aina välillä luvan ostaa jotain hitusen kalliimpaa jos oikeen kohdalleen osuu. Kun ollaanhan me säästetty jo tosi paljon kun olemme ostaneet noin ison osan vaatteista edullisesti ja kirppikseltä! ;-)
  *hyvät selitykset on aina paikallaan*

  VastaaPoista
 2. No ei se tosiaan nyt NIIN ylihintainen ollut, mutta kyllä se alkaa olemaan aika maksimisummia, mitä suostun maksamaan :)

  7-8€ Bamsetunikat saa kyllä mun puolesta sitten jäädä rekkiin roikkumaan, eli sitä hintaa en kyllä maksaisi misään nimessä.

  Pohdin kyllä muutaman kerran, että 4€ on siinä ja siinä, että ostanko vaiko en, mutta koska tuo tulee olemaan sellainen vaate, jota tulee varmasti käytettyä ja vieläpä usein, sekä kahdella lapsella, niin siihen nähden se 4€ ei ole ollenkaan paha :)

  Mä olen säästänyt todella suuria summia käyttämällä kirppiksiä hyödyksi, niin ostajana kuin myyjänäkin, joten jos sitä kautta ajattelee, niin 4€ ei ole summa eikä mikään :)

  VastaaPoista
 3. Uu mä ostin vasta tuommoset ihanat sydänpaikka-sammarit ruskeena pojalle kirpalta :) ja poitsu ois tahtonu vaaleenpunaset kun kysyin mitä mieltä on niistä :D
  Hienoja löytöjä sulla jälleen.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 4. Pojallasi on ihan mahdottoman hyvä värimaku :D

  Meillä taitaa olle noita muutamat myös ruskeana ja muutamassa muussakin värissä. On oikein kätevät ja kivat housut mun mielestäni :)

  VastaaPoista