tiistai 15. helmikuuta 2011

Naantalin MLL:än kirppis

Pääsin taas kirppistelemään MLL-kirppikselle, joissa siis tykkään pyöriä :)

Mukaan tarttui taas muutama Hello Kitty, iiiiso kasa sukkiksia ja kiva PO.P:in mekko. Ihan ehdottomasti paras löytö oli seisomalauta, joka maksoi vain 3 euroa! En ole vielä testannut sopiiko se rattaisiimme, mutta jos sopii niin eipä ollut tuo löytö hinnalla pilattu :D


 PO.P mekko 80 cm 1€

 Hello Kitty farkut 80 cm 3€

 16 sukkikset koko noin 80 cm 2€

 Hello Kitty yöpuku 86-92 cm 1€

 Hello Kitty paita 98 cm 2€

Uikkarit 98--104 cm 2€

Pikku myy-yökkäri 104 cm 3€

 Seisomalauta 3€

11 kommenttia:

 1. Waltava kasa sukkahousuja. Ei paha. Halvalla löysit seisomalaudan, eikö tuo oo tuollainen "yleismallinen"...

  VastaaPoista
 2. Wow, teillä on TOSI edulliset hinnat tuolla MLL kirppiksillä!! Meilläkin on MLL kirppiksiä, mutta ei meillä noin edullisia hintoja ole, päinvastoin, tuntuu että hinnat ovat korkeammat kun tavis kirppiksellä. Toisaalta taas käyn siellä tekemässä "täsmäiskuja" jos tarvitsen hyväkuntoisia ulkohaalareita tms. joista olen sitten myös valmis maksamaan hieman enemmän.

  VastaaPoista
 3. Maritz: Ei tosiaan ihan heti tarvitse käydä ostamassa uusia sukkiksia pienimmälle :)

  Ja seisomalauta tosiaan on joku semmoinen yleismalli. Eilen illalla sitä säädin ja sovitin ja hyväksi onneksi se kävi noihin meidän rattaisiin :)

  zanne: Meilläpäin MLL-kirppiksillä on pääsääntöisesti hyvin edullista tavaraa. Toki sinne aina jokunen myyjä eksyy, jolla on tuplahinnat muihin verrattuna, mutta niitä on tosiaan paikalla aina vain pöytä tai kaksi :)

  Mä olin ettimässä 98 cm toppapukua, mutta ei löytynyt. Alesta sais nyt runsaalla satkulla sekä Reimatecin, että Ticketin, mutta on kyllä vähän turhan suolanen hinta...joten pitää jatkaa kirppisten koluamista :D

  VastaaPoista
 4. Olipa taas hyviä löytöjä! Noi sukkikset teki muhunkin vaikutuksen. Todella iso kasa ja siistin näköisiä! Noita kun ei yleensä kunnollisia kirppareilta löydä (tai ainakaan mä en ole tehnyt löytöjä sukkisten suhteen) ja hinnat on uusina melkoiset mielestäni.

  Hyvä, hyvä, siisti seisomalauta! :)

  VastaaPoista
 5. Olivat kyllä melko siistejä. Taisi siellä olla yhdet vähän nyppääntyneemmät ja yhdet selvästi pienet, mutta muutoin tulee kaikki käyttöön. Mä olen maksanut sukkiksista käytettyinä yleensä 0,50-1€/kpl, joten tuo satsi oli siihen nähden ihan ilmainen :) Kaupassa nuo taitaa maksaa 4-7€ kpl.

  VastaaPoista
 6. Vau mikä saalis ja nuo uikkarit <3
  Huutiksesta vasta huusin 13€:lla uudenveoiset ja juuri tuota samaa kokoa :S en sit tiiä että paljo ovat uutena maksannu. mut mut.. eihän sil hinnal vissii välii oo jos jotain oikein haluaa ;D

  VastaaPoista
 7. Totta...välillä on sellaisia tuotteita mistä on valmis maksamaan vähän enempikin :) Mäkin olisin maksaut tuosta enemmän, jos myyjä olisi pyytänyt sillä HALUSIN nuo. Meillä on vastaavat pienemmässä koossa tuolla meidän nuoremmalla joten on kivaa kun tytöt matchaa myös rannalla :D

  VastaaPoista
 8. Mielettömän hienoja löytöjä ja tosi edulliset hinnat!

  Kuten Zanne sanoi, mielestäni Helsingissä on MLL:n kirppiksillä korkeammat hinnat kuin tavallisilla kirppiksillä.

  Nuo sukkikset olivat kyllä todella halpoja ja niitä kun ei ole tarjolla kovinkaan usein.

  Tintti

  VastaaPoista
 9. Kiitos :)

  Ja sukkikset oli tosiaan melkoinen löytö :)

  VastaaPoista
 10. Itse en ostanut mitään sieltä, vaikka katselin tuota samaista POP:n hametta. :D Se "mitä tää maksaa, entäs tää, entäs tää" ei vaan ole mua varten. Hyvin löydetty! Pojille oli tosi nihkeästi mitään. Toivottavasti Raisiossa paremmin.

  VastaaPoista
 11. Tuo POP:in mekko tosiaan roikkui siinä melko hollilla ja näkyvillä :D

  Mäkään en kieltämättä ihan hirmuisesti nauti siitä, että saan JOKA kerta kysyä että paljonko mikäkin tuote maksaa...tästä syystä mä olen itse ottanut sen linjan, että hinnoittelen kaikki tuotteet valmiiksi siinä kohtaa, kun lähden myymään livekirppikselle.

  Raisio on tosiaan seuraavana vuorossa noiden MLL-kirppisten kohdalla, joten ei kun sinne :D

  VastaaPoista