maanantai 28. helmikuuta 2011

Oman loosin lopetus ja muutama löytö

Tänään oli aika päättää oma myyntini PikkuSiilissä ja olen todella positiivisesti yllättynyt myynnin suuruudesta. Viikon myynti oli 195,90€ ja se on kyllä ihan huimasti ottaen huomioon sen, että tällä kertaa myynnissä oli lähes pelkästään sisävaatteita. Näin suurille summille olen tainnut päästä viimeksi silloin, kun olen myynyt isomman satsin leluja tai ulkovaatteita. Toki tuosta summasta lähti provikka (vajaa 10€) ja pöytävuokrakin oli 25€, mutta koska maksoin sen etukäteen, niin sain käteen 186,10€.

Myytävää jäi vielä jonkinvertaa, mutta ei enää toisen myyntiviikon "vaatimaa" määrää. Joten nyt pitänee odotella hetki jotta saadaan kaikki loput koon 80 cm vaatteet kaapista pois ja seuraava koko tilalle. Sitten voin taas ottaa viikon paikan.

Eräällä tutulla oli kanssani samaan aikaan  myyntikoju 2 viikkoa ja hänelläkin oli mennyt myynnin suhteen varsin hyvin. Ilmeisesti noin 1,5 viikon kohdalla hän oli kysynyt myyntiään joka oli tuolloin ollut peräti 330€...jotta kyllä siellä muutkin myy hyvin, kuin vain minä :)

Kummityttöni äiti on Hello Kitty-fani ja koska minäkin satun ko. kissasta pitämään, niin ostin likalle söpön Hello Kitty lappuhaalarin. Kovinkaan käytännöllinen tuo ei ole, mutta ei kai sen niin väliä?!? :D

Pienille en löytänyt juuri mitään, mutta esikoinen sai muutaman vaatteen. Jaksoin katsella myös vähän itselleni kun kiersin pikaisesti KCM:än läpi ja muutama uusi vaate munkin kaappiini löytyi. 


 Hello Kitty lappuhaalarit 62 cm 3€   PS
(kummitytölle)

 Name it legginssit 92 cm 2€   KCM

 Hello kitty tunka 98-104 cm 3,50€   PS

 H&M tunika 134-140 cm 3,50€   PS

 Name its legginssit 140 cm 0,50€   PS

 Name it velourhousut 140 cm 3€   PS

 Firefly takki 140 cm 7€   PS

 Tunika 1,50€   KCM

 Gina tricot tunika 1,90€   KCM

H&M tunika 3€   KCM

 Kirja 1,50€   PS

My little pony 3€   PS

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi esikoisen takki!
  Toki muutkin löydöt!

  Mielettömiä myyntejä sä teet :)
  Mäkin kyllä justiinsa yllätyin iloisesti siitä miten paljon sain huuto.netissä myydessäni vaatepakettia...

  VastaaPoista
 2. Esikoinen olikin iloinen ku sai uuden takin jo tälle talvelle...alesta ostamaani kun entanut vielä käyttöön. Oli sanojensa mukaan jo tylsistynyt siihen vanhaan koulutakkiin :D

  Välillä sitä tosiaan onnistaa noiden myyntien suhteen :D Onnea siis sullekin hyvästä myynnistä :D

  VastaaPoista