lauantai 26. helmikuuta 2011

Melko hyvä myynti ja muutama ostos

Tänään tarkoitukseni ei ollut sen kummemmin kierrellä kirppiksiä, mutta oma loosi piti käydä kuitenkin siivoamassa PikkuSiilissä. Kyselin samalla myyntiä ja 5 päivän myynti oli 162,90€. Tuo on kyllä melkonen summa, sillä tällä kertaa myynnissä on ollut vain perus sisävaatetta (ei mitään merkkivaatetta tms), muutama lehti ja pari lelua. Maanantaina käyn tyhjentämässä loosini joten silloin selviää sitten lopullinen myynnin suuruus :)
 
Pyörähdin kirppiksen pikaisesti läpi ja mukaan tarttui muutama edullinen vaate, sekä FB:n little people sarjaan kuuluva talli. Tuota tallia jo eräs päivä hypistelin, mutta jätin sen kuitenkin tuolloin ostamatta. Nyt se oli -50% hinnalla ja se oli siis oikeastaan pakko ostaa pois :D


 Fleecetakki 92 cm 1€

 Bamse huppari 110 cm 1€

FB talli 1,50€

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuon FB talli "piti" jo ostaa tuolla hinnalla :-D
  Kun siinä ei ollut mukana mitään lisäjuttuja, niin en minäkään sitä välttämättä 3eurolla olisi ostanut. Mutta kun teiltähän löytyy FB Little People juttuja ennestään jo, niin kyllähän siihen löytyy yhdistettäviä juttuja sitten, eli kelpaa myös pelkkä talli teille.

  VastaaPoista
 2. Jep, näin sen itsekin mietin. Kukaan ei tosiaan tee pelkällä tallilla yhtikäs mitään, mutta meillä on tuota sarjaa reippaasti yli 100 osan verran, joten eiköhän me siihen aidanpalat ja joku heppa saada asumaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit mikä myynti sulla! Mitkä ihmeet on niksisi? Vai käykö pikkusiilissä vaan niin paljon enemmän porukkaa, että tuo myynti on noin huimaa? Eihän sun tarvii kantaa mitään sieltä kirppikseltä pois :). Laitatko muuten viimeiseksi päiväksi yleensä jonkun -50 % lapun loosiisi? :)
  Mihin laitat sitten myymättä jääneet tuotteet? Vietkö takaisin kotiin, kippaatko Uffille vai mitä? =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Olen postannut blogiini sepustuksen siitä miten myyn. Se löytyy täältä:

  http://chefosa2.blogspot.com/2011/01/miten-chef-myy.html

  PikkuSiilissä käy kyllä paljon porukkaa. Välillä on päiviä kun siellä on jatkuvasti jonoa ja muutaman kerran siellä on ollut jopa vähän ahdasta. Toki sielläkin on välillä hiljaisempia päiviä, mutta pääsääntöisesti on siis vilkas paikka.

  Joskus laitan -50% lapun, joskus en. Riippuu vähän siitä että paljonko, ja ennen kaikkea millaista tavaraa jää.

  Osan myymättä jääneistä tuotteista laitan "ota tästä-laatikkoon", mutta suurimman osan tuon takaisin kotiin ja vien taas seuraavalla kertaa myyntiin, kun varaan loosin :)

  Onaha: Jep, yllätyin itsekin miten hyvin mynti on sujunut. Kun alkuun tosiaan pohdin ettö myykö hiihtolomalla mikään, kun kaikki on Lapissa :D

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä saanu hyvin myytyä ja kiva löytö tuo talli :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 6. Olen tosiaan myyntiin erittäin tyytyväinen :)

  VastaaPoista