perjantai 25. helmikuuta 2011

Euron kenkiä

Pidin alesta löytämiäni 21€ Vikingin coreja edullisina, mutta nämä tämän päivän kenkälöydöt vei kyllä voiton. Ostin PikkuSiilistä 6 paria kenkiä yhteensä 6 eurolla! Taisi kyseinen myyjä ihan tosissaan vaan haluta tavarasta eroon. Ko. loosista löytyi myös muutama paita ja parit sukkikset "hurjaan" 0,50€ hintaan. Mahtoi olla heillä melko hyvä kirppispäivä, jotka osuivat loosille silloin, kun myyjä sitä laittoi esiin :D

Esikoinen oli reissussa mukana ja hän löysi itselleen LPS avaimenperän, jossa on peli. Tällaista tyttö havitteli jo jouluksi, mutta päädyttiin tuolloin sellaiseen ratkaisuun, ettemme sitä vielä osta. Pukinkontissa kun oli jo Nintendo Wii ja siihen LPS peli, sekä LPS pehmolelu jossa oli nettipelikoodi. Mutta oli kiva että sellainen nyt sitten tuli edullisesti vastaan, jotta likka moisen sai. Ja onhan se hienoa että hän löysi sen nyt ihan ITSE :)

Kävimme myös Turussa Kirpputori Helenan hyllyt-nimisellä kirppiksellä pikaisesti. Se oli sellainen tavallinen pikkukirppis. Pääasiassa mommujen sinne kantamaa krääsää, mutta oli siellä jokunen lastenvaatekojukin. Pääsääntöisesti siellä oli nyt myynnissä 80 cm ja sitä pienempää vaatetta, eli ei meille mitään sopivaa. Mutta hyvänä löytönä pidän sauvoja, joita olenkin etsinyt. Jokunen aika sitten ostin sukset ilman sauvoja ja nyt on sitten sauvatkin :)

Ohikulkiessani pyörähdin vielä lähetyskirppiksellä, josta tarttui mukaani esikoiselle takki välikauteen.


PikkuSiili:

 Ecco koko 22, 1€

 Kavat koko 20, 1€

 Nokia koko 22, 1€

 Nokia koko 23, 1€

 Viking, koko 24, 1€

 Viking koko 25, 1€

 Retromekko 80 cm 1€
(tämä mekko oli myyjän mukaan ollut hänen päällään, kun hän oli lapsi, eli mekko on ns. oikea retromekko)

 å mekko 86-92 cm 2€

Sukkikset 0,50€/kpl
 H&M neuletakki 110 cm 0,50€

 Lindex tunika 110 cm 0,50€

 Name it paita 116 cm 0,50€

 LPSavaimenperäpeli 3€

 Kirpputori Helenan hyllyt:
Lindex paita 110 cm 1€

 Pinky takki 150 cm 2€

 Kirja 1,60€

 Sauvat 4€

Lähetyskirppis:

 Mos takki 140-146 cm 3€

6 kommenttia:

 1. oi nuo kavatit kun olisi osunut mun kohdalle:))

  ps. munkin blogista löytyy kirppisostoksia

  VastaaPoista
 2. Jos olet Turun seudulta, niin kipase PIkkuSiiliin. Mä nimittäin kirjoitin vahingossa kooksi 22, vaikka se oli 20. Pöydälle jäi vielä myyntiin koon 22 Kavatit :)

  Ja käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyviä löytöjä! Toistelen aina tätä samaa, mutta sinä kyllä löydät aina ihania vaatteita ja kenkiä. Nuo Kavatit ovat tosi kauniit!

  Tintti

  VastaaPoista
 4. :)

  Kavatit on kauniit, mutta ei valitettavasti passaa meidän vauvalle. Oli siis hutiostos. Mutta ei haittaa...enköhän mä ne saa myyty eteenpäin ilman pahaa tappiota :)

  VastaaPoista
 5. Olipas nyt taas löytöjä! Kengät olivat tooosi edullisia!

  VastaaPoista