keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Luovutin

Kun sitä 98 koon toppapukua ei kertakaikkisesti löytynyt käytettynä, niin kävin ostamassa sen uutena. Helppoa ei tosin ollut sekään, mutta lopulta lykästi. Pukua tarvitaan vasta ensi talvena eli sikäli sen ei olisi ollut kiirus...mutta kun en millään raaskisi ostaa sitä normihintaisena, vaan haluaisin sen alesta tai kirppikseltä. Kahlasin kaikenmaailman putiikkeja läpi ja lopulta löysin Reimatecin puvun -50% hinnalla :)

Kävin kyllä vielä PikkuSiilissä katsomassa josko sinne olisi puku ilmestynyt, mutta ei tosiaan sitten ollut. Päätin kuitenkin, että jatkossa ostan kirppikseltä yhtä ja jopa kahta kokoa liian suuria ulkovaatteita, jotta saan jatkossakin vaatteet edulliseen hintaan, eikä tarvitse siis käydä hakemassa niitä kaupasta uusina siinä kohtaa kun vaatetta jo tarvitaan, eikä alennusmyynneistä ole enää tietoakaan.

Tällä kertaa mukaan tarttui Remun takki kokoa 104 cm. Takki oli ihan mielettömän hyvässä kunnossa ja ainoat käytönjäljet rajoittuivat tarroihin, joissa oli vähän nukkaantumaa. Mutta sen saa onneksi pois :) Lisäksi mukaan tarttui tunika.

 Lindex tunika 104 cm 2€

Remu toppatakki 104 cm 7€

7 kommenttia:

 1. Ihana tunika ja kiva toppatakki!

  En ole löytänyt kirppiksiltä hyväkuntoisia ja kohtuuhintaisia ulkovaatteita, tosin syy saattaa olla se, että käyn liian harvoin kirppiksillä. Kiva lukea sinun loistavista löydöistäsi!

  Viitaten aiempaan postaukseesi, uskon että siellä teilläpäin on varmasti parempikuntoisia vaatteita kuin täällä pk-seudulla.

  Tintti

  VastaaPoista
 2. oot kyl "hätähousu" :D Varmasti ois toppis löytyny tuossa koossa ennen ensi talvea :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi, itsekin aloitin omani hetki sitten. Käyppähän kurkkimas omat löytöni ja lisää tulossa =)

  VastaaPoista
 4. Nätti toppatakki!
  Meillä Remun toppavaatteet on olleet ehkä parhaita ominaisuuksiltaan.

  VastaaPoista
 5. Tintti: Mä olen löytänyt pienemmässä koossa, sekä sitten puolestaan taas isommassa, eli esikoiselle. Mutta tämä "välikoko" on näemmä hieman hankalampi. Tai sitten se johtuu tästä vuodenajasta...monella on ne toppavaatteet vielä käytössä :)

  Anonyymi: Saattaa olla että olisinkin löytänyt...mutta en uskaltanut luottaa, että ihan varmasti löydän :) Mutta kyllä meille kakkospuku passaa, jos hyvä puku tulee vielä käytettynä vastaan :)

  Sara: kiitos ja kävin kurkkaamassa blogiasi. IHANA se copcacen takki <3

  Onaha: No en tiedä nätistä, mutta varmasti ominaisuuksiltaan hyvä :) Mäkin olen kieltämättä tykästynyt Remuun ja jaksan aina hehkuttaa sitä hupun leveää tarraa. Se pesee 6-0 Rematecin, joka ei suojaa kaulaa lainkaan. Mutta saisi olla kyllä vähän paremmat värit noissa Remuissa...ovat vähän sellaisia synkkiä...kirkkautta kehin, siis :D

  VastaaPoista
 6. Oi ku ihana tunika ja hyvä kuntosen näköinen takki jälleen kerran :) Täällä tahtoo kaikki ulkovaatteet jotka tulee kirpalla vastaan olla joko jo niin surkeessa kunnossa tai uuden veroisen hinnoissa et tekis mieli taas vaihteeks vihertää kateudesta.

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 7. Noinhan se usein on...siis että joko maksaa saman kuin uutena tai on loppuun kulutettu. Tästä syystä ne alennusmyynnit on oikein kiva keksintö :D

  VastaaPoista