sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Hello Kittyä vino pino :)

Tänään oli Kaarinassa MLL-kirppis, joka kuuluu kategoriaan "pakko päästä". MLL-kirppikset on ihan parhaita, koska niiltä olen tehnyt ihan ehdottomasti eniten sellaisia extrahyviä löytöjä. Viimeksi löytyi jo pitkään etsimäni Fisher Price nukketalo ja nyt löytyi paaaaaljon Hello Kittyä kohtuullisin hinnoin.

Seuraava MLL-kirppis on viikon päästä Naantalissa...saas nähdä mitä mä sieltä löydän. Odotukset on ainakin melko korkealla :D

 Hello Kitty shortsit 68 cm 0,50€
(kummitytölle)

 Hello Kitty housut 86 cm 1€

 Lindex tunika 86 cm 1,50€

 Kissamekko 86 cm 1,50€

 Hello Kitty neulemekko 86/92 cm 4€

 Nova shortsit 86 cm 0,50€

 Hello Kitty paita 86 cm 2€

Hello Kitty paita 86 cm 2€

 Hello Kitty neulemekko 86 cm 3€

 Hello Kitty farkkumekko 86 cm 3€

 Hello Kitty setti 86 cm 2€

 Hello Kitty neuletakki 86 cm 3€

 Hello Kitty neuletakki 86/92 cm 2€

Hello Kitty mekkotunika 86792 cm 2€

H&M mekko 92 cm 2€

 Hello Kitty mekko 92 cm 2€

 Lindex tunika 98 cm 1€

 Bamsesetti 98 cm 3€

 Hello Kitty paita 98 cm 2€

 KappAhl paita 98/104 cm 1€

 H&M caprit 104 cm 0,50€

Hello Kitty pipo 104-116 cm 1€

 H&M paita 110/116 cm 0,50€

KappAhl housut 116 cm 3,50€

 Hello Kitty paita 140 cm 2€

 Baby Banzit 3€

30 kpl Liberovaippoja 3€

15 kommenttia:

  1. Ohhoh! :o Nyt kyllä iski kateus :D Miks tääl ei voi ikinä olla mitää kivoi juttui :(

    VastaaPoista
  2. Ihania Hello Kitty-löytöjä... ja halvalla... Miks mulla ei oo enää pientä tyttöä :(

    VastaaPoista
  3. Mäkin olin eilen kaarinas.. Löytöjä tein mut ei niin hyviä kuin viimeks sillon oliks se marraskuus kun oli kaarinas tää kirppis. Harmittaa nii paljon kun en pääse naantalii:( mut ootko käyny kaikis näis turun alueen mll kirppiksis? Kun ajattelin mennä sit sinne raisioon myymää mut ei oo kokemust sen "tasost". Mikä sun mielest ollu paras, mis eniten myyjiä jne.?Kiitti hirveest jos jaksat vastata:) Kyl mä mietin tuol kaarinas et ketäköhän tääl on chef;P

    -käsbe-

    VastaaPoista
  4. 5ara: No en tuota Kittyä yleensä ihan tuota määrää vastaan tule :) Satuin vain törmäämään myyjään jolla sitä oli keskivertoa enemmän.

    riihelmi: Edullisina mäkin noita tosiaan pidän :)

    käsbe: Mä olin marraskuussa siellä myymässä, mutta myynnin kannalta se oli melko hiljainen. Kyllä siellä vaatteita meni, mutta enempikin on mennyt :)

    Olen käynyt Kaarinassa, Turussa, Naantalissa ja Raisiossa. Lietoon on ollut monasti tarkoitus mennä, mutta on sitten aina ollutkin jotain muuta.

    Raisio, Kaarina ja Naantali on olleet myyjien osalta täyteen buukattuja, eli tavaraa siellä ainakin on ollut tarjolla. Naantalissa olin vain myymässä enkä pystynyt valitettavasti itse tekemään tuolloin ostoksia. Sunnuntaina olen menossa sinne sitten osyoksille :)

    Raisio on kyllä oikein kiva paikka. Voisin hyvin mennä sinne itsekin myymään.

    VastaaPoista
  5. Okei kiitos kommenteista. Eli raisioon siis myymään:) Harmittaa nii paljon etten naantaliin pääse kun meillä sillon mummin synttärit. No toinen kerta sit..ja ainakin pääsen täältä lukemaan sun löydöistä;) Nii ja en varmaa mitää sulta ostanu koska sillon marraskuussa meiä poika oli 2kk joten hiukan erilaisia nää meiän vaate tarpeet;)

    -käsbe-

    VastaaPoista
  6. Joo, Raisio on hyvä paikka. Ja eiköhän Naantalissa järkätä MLL-kirppiksiä myöhemminkin, jotta säkin pääset mukaan :)

    Ei mulla tosiaan mitään poikamaista kyllä myynnissä tuppaa olemaan :D

    VastaaPoista
  7. Hei Chef, hyviä löytöjä olit taas tehnyt :D Itsekin odotan tänne pohjanmaalle mll:n kirppareita. Syksyllä en tosin löytänyt sieltä juuri mitään.

    Mutta pakko hehkuttaa, arvaa mitä minä löysin eilen kirpputorilta? Block valaisin / Amber
    Design Harri Koskinen signeerattu 10-vuotis juhlamalli. Satuin juuri osumaan paikalle kun myyjä asetteli tätä pöytään. Itse en vielä tämän arvoa tiennyt ja myyjällä oli hinta 15e, jonka sain tingattua vielä 10e:n. Olipa yllätys kun pääsin kotiin ja katsoin netistä ovh. 189e/209e paikasta riippuen. Toimiva, ehjä ja varalamppukin vielä mukana tuossa lampussa :) WAU!!! Paras löytö ikinä :) Onhan noita kirpputoreja tullut jo 17-vuotta kierrettyä...

    -Judie

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihanan tyttömäisiä, rimpsua ja pinkkiä.

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  9. Judie: Tuon Block-valaisimen tiedänkin, vaikka noin niinkuin muutoin lasi ja kotimainen taide on mulle ihan utopiaa. Tuo valaisin on ollut (on ehkä vieläkin?) tilaajalahjana tai ystäväntilauslahjana muutamaan lehteen. Mäkin tykkään siitä...on pirun kivannäköinen valaisin ja on käynyt mielessä josko pitäisi tilata joku lehti että moisen meillekin sais :D

    Ja onnittelut vihdoinkin siitä nappilöydöstä, 17 vuoden jälkeen :D :D

    TT: Joo, oikeen hörhelö ja Kittymeininkiä tällä kertaa :D

    VastaaPoista
  10. Harmittaa, että itse heräsin kysymään pöytää Kaarinasta auttamatta liian myöhään. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Sä kun tunnut tietävän nää Turun alueen kirppikset niin osaatko sanoa, minkälainen suosio Kodin Ykkösen kirppiksellä on nykyään? Joskushan siellä kävi porukkaa vaikka ja kuinka mutta entäpä nykyään? Itselläni olisi iiiiso kasa lastenvaatteita joita en jaksa hinnoitella hyllykirppikselle mutta en myöskään viitsisi ihan suotta herätä sunnuntaina kukonlaulun aikaan, jos kirppiksellä ei kukaan liikukaan... Toinen paikka mitä mietin, on se Paalupaikan kirppis. Onko sulla mitään viimeaikaista kokemusta näistä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  11. Nuo pöydät tuppaavat tosiaan menemään ihan samantein, joten kannattaa olla heti silloin liikkeellä kun vuokraus aloitetaan. Hyvällä tuurilla toki voi saada myöhemminkin vielä paikan, jos tulee peruutuksia.

    Sunnuntaina on Naantalin MLL-kirppis, joten heiltä voi koittaa kysellä vielä paikkoja.

    Ihan hetkeen en ole Kodinykkösellä käynyt, koska se on niin pimeä paikka ettei siellä näe mitään, eikä siellä tunnu olevan myyjiä. Ostajiakaan ei siinä määrin enää, mitä ennen.
    Mutta kun taas ilmat lämpenevät ja se siirtyy ulos, alkaa ihmisiäkin siellä enempi pyöriä :)

    Paalupaikan kirppikselle yritin kertaalleen mennä, mutta koska en saanut autoa parkkiin, jätin väliin. Heillä oli about postimerkin kokoinen parkkipaikka, joka oli täynnä. Mutta meinaan vielä joskus sinne yrittää ahtautua, jotta pääsen senkin paikan läpi katselemaan :)

    Tähän hätään osaan siis vain suositella Naantalin MLL:än kirppstä, tai sitten vaikka Raisiota ja Lietoa jotka järkätään keväämmällä :)

    VastaaPoista
  12. No on tosiaan löytynyt monen monta hello kittyä!! :D

    Mun lemppari oli toi keltainen kissamekko! :) ja hello kityistä tuo farkkumekko, sit tuo harmaa neulemekko ja sen alla oleva setti! :)

    VastaaPoista
  13. Kodin 1 kirppiksellä käy kyllä aika hyvin kauppa. Niillä joilla on hyvää ja edullista tavaraa, niin ne viedään kädestä. Mitä vähemmän myyjiä, niin saa paremmin tavaransa menemään. Monelle se on sunnuntai kirppiskierroksen aloituspaikka. Odottelevat, että hyllykirppikset aukeavat. Kesällä ulkona käy kauppa paremmin, mutta kyllä se siellä sisälläkin käy.
    Kun on aktiivinen myyjä ja tavarat hyvin esillä. Esim koottaan laatikoissa tai rekissä.

    VastaaPoista
  14. Suloisia! :)
    Meillä vielä kolmasluokkalainenkin tykkää kovasti Hello Kittystä!

    VastaaPoista
  15. Säde: Aina välillä lykästää vähän enempi :D

    Anonyymi: Kiitos infosta :) Mä en yleensä ole sunnuntaina hereillä ihan siihen aikaan, kun tuolla pitäisi olla jos meinaa saada ne parhaat päääältä :D

    Onaha: Meidänkin tokaluokkalainen käyttää vielä Kittyä ihan innoissaan :)

    VastaaPoista