sunnuntai 4. elokuuta 2013

Niin siis milloin se vauva syntyykään?

Tulipa tuossa mieleen sellainen, että olen ostanut pikkumiehelle jo useamman puvun talven viimoihin. Mutta tämä vauvahan ei siis ole syntymässä talvella, vaan loppukesästä...tai viimeistään alkusyksystä, jos hän päättää kovinkin paljon yliaikaiseksi mennä. Joten mihin ulkovaatteeseen mä meinasin sen lapsen ulkoilujen ajaksi pukea? Toppapukuunko? :D

Pitipä siis ostaa pojalle vk-haalari. Ja hienon mielestäni ostinkin. Eikä maksanut paljoa, sillä sain tänään aamusta ahaa-elämyksen sen suhteen, että tänäänhän on sunnuntai ja silloin on Länsikeskuksen parkkipaikalla kirppis, josta saa yleensä loosikirppiksiä edukkaammin vaatetta lapsille. Joten suuntasin siis sinne.

Mukaan tarttui myös pari muuta vaatetta pikkumiehelle, sekä yksi uusi talvihaalari, jottei ne vaan lopu kesken :D Todellisuudessa nuo kaikki ostamani talvipuvut ovat niin eri kokoisia keskenään, vaikka kokolapussa lukisikin sama koko, että nähtäväksi jää mikä menee milloinkin päälle. Mutta eiköhän ne kaikki käyttöön tule. Ja jos eivät tule, niin tammikuussa on tosiaan syntymässä muutama vauva lisää, joten saan ne kyllä tyrkättyä sitten eteenpäin :)

Kuopukselle löytyi nätti mekko...ja ihan extramieluisaksi sen tekee se, että isosiskolla on samanlainen kokoa (tai kahta, en nyt muista varmaksi) suurempana. Joskin kuopus olisi ennemmin halunnut sen isosiskon mekon, koska se on vaaleanpunainen (ja siksi enemmän prinsessamekko!). Onneksi tässä kohtaa voi neitiä muistuttaa siitä, että sekin mekko tulee kyllä aikanaan hänen käyttöönsä, kunhan hän vähän kasvaa. 

Lisäksi lapsille löytyi iso pino lehtiä superhalvalla.

 Ciraf vk-haalari 56 cm 5€

 Lindex body 68 cm 0,50€

 Lindex paita 62 cm 0,50€

 Lindex toppapuku 68 cm 2€

 Muumi yöpuku 70 cm 1€

Sukat 1€
 Lindex mekko 110 cm 5€

 Harsot 0,50€

 Brio lelu 0,50€

23 lehteä 1€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti