perjantai 23. elokuuta 2013

Siiri ja Myyry Majapuulta, sekä kirppistelyä

Söpöjä kankaita on netti pullollaan, mutta sellaisia ihan supersöpöjä ei ihan joka päivä löydy. Mutta tässä sellainen nyt on. Supersöpö Siiri ja Myyry-kangas Majapuulta hankittuna.

Törmäsin tähän kankaaseen jo tovi sitten, mutta vasta nyt päätin sitä tilata. Ajatuksenani oli tehdä vauvalle housut ja kenties paitakin, mutta joudunkin nyt pohtimaan asiaa kahdesti uudestaan, sillä Siiri ja Myyry ovatkin melko suuria, eikä heitä siis montaakaan kokonaisena vauvan housuihin mahtuisi.

Pohdin tästä tunikaakin jommallekummalle pikkutytöistä, mutta kyllä mä tämän enemmän pojan kankaana näen. Saattaa siis olla, että Siiri ja Myyry jää kangaspinoon odottelemaan sitä aikaa, että vauva hieman kasvaa ja sitä myötä Siiri ja Myyry muuntautuisi vaikka hieman isomman pojan paidaksi?


Samaan tilaukseen laitoin myös resoreja kivoissa väreissä. Tuota vaaleanpunaista suunnittelin tyttöjen joustofrotee-housuihin, mutta saattaapi olla, että käytänkin tuota vihreää...pitää tätäkin vielä vähän pohtia :)


Siiriin ja Myyryyn täysin matchaavaa resoria ei Majapuulta löytynyt, mutta Jätti-Rätistä sitä sai. Oli kyllä melkoisesti tuuria matkassa mukana, sillä jouduin valitsemaan resorin värin muistini perusteella, koska kangas itsessään oli jäänyt kotiin...eikä muistini tunnestustikaan ole järin hyvä. Mutta paremmin en olisi kyllä osannut valita.  En, vaikka kangas olisi mukana ollutkin.


Kävin myös pitkästä aikaa kirppistelemässä PikkuSiilissä, kun ohi ajoin ja vointi antoi sen vertaa myöden. Mukaan tarttui taas useampi vaate pikkumiehelle, sekä jotain pientä myös kuopukselle.

 Body 56 cm 1€

Fleecepuku 56 cm 2€

 KappAhl neuletakki 62 cm 3€

 Lindex velourtakki 68 cm 2€

 idaT takki 74 cm 6€

 H&M suorat housut ja liivi 74 cm 5€

 KappAhl body 80 cm 1€

 Lindex takki 98 cm 5€
Näitä samoja takkeja meillä on useammassa värissä ja useammassa koossa. Tykkään näistä ihan hirmuisesti :)

 Ruskeat kengät koko 18-19, 2,50€
Pax talvikengät koko 19, 2€

En tiedä tuleeko kummatkaan koskaan sopimaan, mutta jos tulee, niin halvalla sain. Ja jos ei tule, niin eiköhän näillekin käyttäjä lähipiiristä löydy.

 Fredrikson pipo 44, 1€
KappAhl pipo 44-46, 1€
Next kääntölakki 9-12m, 3€

Ikea vuodevaatteet pinnasänkyyn (tyynyliina, pussilakana, muotoon ommeltu lakana) 2€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti