lauantai 24. elokuuta 2013

Tuunatut legginssit (reijän paikkaus)

Vaikka monasti suunnittelen ja pohdin sitä, miten voisin peittää lastenvaatteisiin ilmestyneet pienet tahrat nappien, tai pienten kangaspaikkojen avulla, niin melko harvoin (oikeasti en koskaan) niin teen.
 
Käytän kyllä ne tahralliset ja reijälliset vaatteet muulla tavoin hyödyksi, eli mikäli kuosi on kaunis, leikkaan siitä tilkkuja talteen, tai käytän vaatetta sitten vähintäänkin siivouksessa ennen, kuin se lopulta päätyy roskiin. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin ryhdistäytyä, sillä keskimmäisen vain muutaman kerran jalassa olleista legginsseistä löytyi reikä, jonka paikkaaminen ei montaa minuuttia aikaa veisi.

Muistin, että laatikon kätköissä on muutama silitettävä Hello Kitty-paikka, jonka avulla legginssien paikkaaminen onnistuisi vaivatta. Ja uuden silityslaudan ansiosta silittäminenkin tuntuisi taas kivalta :D


Ohjeet olivat yksinkertaiset. Piti valita sopiva kuva, laittaa se reijän päälle, peittää kuva kostealla rätillä ja silittää ensin 1 min. kuvan päältä ja tämän jälkeen vielä 1 min. kuvan takapuolelta. Valmis!


Legginssit jäivät vielä hieman kosteiksi, mutta aamulla ne sujahtaa keskimmäisen jalkaan takuuvarmasti. Hello Kitty-kuva legginssien takapuolessa kun oli keskimmäisen mielestä ihan hitti :D

2 kommenttia:

  1. Nuo paikat onkin aivan mahtava idea käyttää korjauksesn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli se kyllä kieltämättä kätevä :)

      Poista