torstai 1. elokuuta 2013

Toppaa, kesävaatetta ja uusi lamppu

Tovi sitten kävin kaikki vauvanvaatteet läpi. Kartoitin hieman sitä, että mitä meiltä vielä puuttuu ja mitä löytyy jo riittävästi. Ulkovaatteiden osalta oli vajausta, jota sitten koitin lähteä täyttelemään. 
 
Fleecepukuja yms. meiltä muutama jo löytyykin, mutta kunnollista toppapukua ei ollut. Saattaa kyllä olla, että tein nyt hieman hutiostoksen tuon puvun suhteen, mutta jos se onkin pakkasten tullessa jo meille liian pieni (vaikka onkin isohko kokoisekseen), niin pari läheistäni saa vauvan tammikuussa...ehkä sieltä olisi sitten tulossa puvulle uusi käyttäjä?

 Lassie toppapuku 56 cm 5€

Keskimmäiselle löytyi muutama uusi vaate. Melko kesäisiähän nämä on, mutta on tässä nyt tovi vielä kesää jäljellä. Toivottavasti :D

 Lindex tunika 110 cm 2€

 Lindex hame 110-116 cm 2€

 H&M mekko 110-116 cm 1€

Kaulakorut 1€/kpl
 
Kerhotossut 3€


Kotiin löysin kivan lampun. Silmäni rasittuvat herkästi hämärässä, joten arvostan kovasti sitä, että saan ympärilleni valoa ja mielellään vielä paljon. Keittiön pöydän ääressä oli ennen pyöreä, umpinainen valaisin, jonka sisällä oli yksi lamppu. Valoa siitä ei siis kovinkaan kummoisesti tullut ja pimeinä syysiltoina sai räpätä koko alakerran valoarsenaalin päälle, jotta valoa oli edes suunnilleen riittävästi.

Olen suunnitellut ruokatila/olohuoneeseen kahta Lamp Gustaffin kristallivalaisinta, mutta 300 euroa kahdesta kattolampusta tuntuu kyllä aivan älyttömän suurelle summalle. Enkä ole täysin vakuuttunut siitäkään, että tuottaisivatko nekään valoa riittävästi, sillä niissäkin on vain yksi lamppu per valaisin. Joten lamput on jääneet hankkimatta. Aion kyllä olohuoneen puolelle sen vielä joskus ostaa, mutta ruokatilan kohdalla päädyin siihen, että haluan valoa PALJON. Lähinnä se valontarve on taas konkretisoitunut, kun olen ommellut...hämärässä se ei ole kovinkaan mukavaa.

Näin tämän valaisimen nettikirppiksellä, jossa siitä luovuttiin 4 euron hinnalla. Kävin hakemassa valaisimen kotiin ja pyysin miestä asentamaan sen suoraan keittiön pöydän ylle, edellisen, hieman sivussa olleen valaisimen  sijaan. Ja voi sitä valoloiston määrää! Kyllä nyt kelpaa äidin ommella ja lasten piirtää pöydänääressä :D

Viittä samanlaista lamppua ei kaapista löytynyt, joten näin alkuun mennään eriparilampuilla. Mutta en jaksa siitä nyt niin välittää, koska olen niin iloinen tuosta valon määrästä. Taas saa huomata, miten pienestä sitä ihminen osaakaan olla onnellinen.

Mieheni hyödynsi vanhaa valaisintamme irrottamalla siitä tuon katossa olevan, valkoisen johdon. Tämän valaisimen omat johdot kun eivät olleet riittävän pitkät, jotta ne olisivat kattopistokkeeseen saakka riittäneet. Lampun tuunaus on kuitenkin vielä hieman kesken. En ole täysin valmis luopumaan "kristallikruunu-suunnitelmistani", joten jonkinnäköistä bling-blingiä on tähän lamppuun jossakin vaiheessa luvassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti