keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Uudet luistimet ja kotiinkin jotakin pientä

Tässä muutaman päivän takaiset ostokset PikkuSiilistä ja KCM:ästä (kolme viimeistä). Mukaan tarttui lähinnä vaatetta keskimmäiselle, mutta eiköhän se pienempikin sieltä perästä kasva ja sovi joskus näihin vaatteisiin.

Tuosta sydänfleece-takista rustainkin jo, eli että niitä kyllä näkyy, mutta turhan kovaan hintaan. Nyt sellainen löytyi -50% pöydästä, jolloin hinta oli jo varsin kohtuullinen. Ei se 4 euroa mikään älytön hinta ollut, mutta kun niitä tosiaan halvemmallakin saa, en ollut raaskinut tuota aiemmin ostaa. Mutta tällä kertaa se tosiaan sitten tarttui mukaan, kun sen sai puoleen hintaan.

Esikoiselle löysin uudet luistimet, kun vanhat alkaa käymään ahtaaksi. Olivat kyllä ihan huippuhyvässä kunnossa ollakseen käytetyt! Muutama musta skraapu niissä on, mutta niitä ilmaantuu luistimiin joka tapauksessa parin käyttökerran jälkeen, joten olen kyllä kovin hyvilläni löydöstä. Ja likka oli myös. Olivat kuulemma juuri sopivat, kun hän niitä sovitti.

Itselleni löysin uuden leukun. Se ei ole mikään ihmeellinen, mutta tarpeellinen. Kotiin löysin kivan kynttelikön...kun vaan vielä saisi sen kattoon kiinni. Nämä tällaiset mulla välillä vähän kestää *nolostuu*.


Puma tennarit koko 25, 1,50€

 H&M paita 98/104 cm 2€, Lindex legginssit 104 cm 1€

 Lindex neuletakki 104 cm 2€

 Lindex tunika 104 cm 2€

 Lindex paidat 110 cm 2€/kpl

 Benettpn paita 110 cm 2€

 H&M hame 110 cm 2€

 Hello Kitty paita 110 cm 2€

 H&M sydänfleecetakki 110/116 cm 2€

 Lindex tunka 116 cm 2€

 Luistimet ja suojat koko 36, 8,75€

 Laukku 1€

Kynttelikkö 9€


2 kommenttia:

  1. Hyvä kun katsoin...mulla olisikin kolmet luistimet mitkä tarvii laittaa myyntiin :D Hihih, toimii tää hei näin päin myös.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä :D

    Meilläkin on 4-6 vääränkokoiset luistimet, kun olen säästänyt kaikki esikoisen luistimet sillä ajatuksella, että jos vaikka joskus saan tytön. Ja nyt niitä tyttöjä on siis tullut 2 lisää :)

    Meillä luistimet kiertänee melko tehokkaasti siis kaikki kolme lasta, ellei sitten osu juuri aina sinne välikokoon...luisimia kun löytyy aika tarkasti kahden numeron välein :)

    VastaaPoista