lauantai 6. syyskuuta 2014

Hyvä tuuri, parempi mieli

Viimeksi tuli kirppispostauksen yhteydessä vähän rutistua siitä, miten kirppistuurini on ollut jo pidempään kateissa. Mutta onneksi nyt näyttää siltä, että tilanne on muuttumassa taas parempaan päin :)

Tosin tämän takin kohdalla en voi taputella itseäni olkapäälle...tämän löydön teki nimittäin siskoni. Mutta koska se oli vielä hänen pojalleen liian suuri, otimme sen meille hetkeksi lainaan ja palautamme sen takaisin, kun siskon poika vähän kasvaa.
 
 Cupcake takki 86 cm 14€


Pikkumiehelle löysin söpön pipon. Todellisuudessa pipo on niin suuri, että se mahtuu jopa omaan päähäni, mutta tämän päivän suunnitelmiini kuuluu ottaa sakset ja saumuri esille, jotta saan muokattua piposta pikkumiehen päähän sopivan. Kangas kun ei ehkä ole sellainen, jonka valitsisin omaan pipooni...mutta pikkumiehelle se sopii, kuin nenä päähän :)

 Pipo 1€

 Lindex housut 92 cm 2€

 Didroksson takki 90 cm 4€

Tämän takin ostin tuolle meidän 4v:lle. Takin kokolapussa lukee 90, mutta ei tämä takki ole 90 cm takkia nähnytkään. Mallasin sitä 110 cm kokoisen takin päälle...ja se oli lähes tismalleen samankokoinen. Ja takkia tytölle sovittaessani totesin sen olevan tulevana talvena juuri passeli. Mikä lie virhe kokolapussa?

 KappAhl mekko 122-128 cm 2,50€

 H&M legginssit 146 cm 1€

 H&M takki 170 cm 15€

Haittaakse, jos aikuinen ihminen ostaa itselleen takin, joka on ollut aikanaan myynnissä lastenosastolla? :D
 

 Neuletakki 6€

 H&M neuletakki 3,50€

Tämän neuletakin kohdalla huomasin vasta kassalla, tuotteen jo maksettuani, että siinä on tahra. ISO tahra. Tahra näkyy kuvassakin (vasemmanpuoleisen taskun oikeassa alakulmassa) mutta vaikka mielestäni kävin neuletakkia vähän "sillä silmällä" läpi, että löytyykö siitä tahroja, niin mitä ilmeisimmin en näin sitten kuitenkaan tehnyt. Höh.Onneksi luotettava ystäväni Vanish poisti tahran minuutissa :)

 Hurrrrrrjat dinot 1€

 Ei niin hurrrrrjat maatilan eläimet (ja vähän metsänelukoitakin) 1€

Kirjat 1€/kpl
(pukinkonttiin)
 
Kirjat 2€/kpl
(pukinkonttiin)

Pikku hiljaa on taas aika keskittyä tulevaan jouluun. Ei siihen nyt enää NIIN pitkää aikaa kuitenkaan ole :) 

10 kommenttia:

 1. Hyvä että tuurisi kirppislöytöjen osalta on palannut:) Cupcake takki on kyllä syötävän suloinen! Ja jouluunkin on hyvä jo varautua.

  VastaaPoista
 2. Jouluun alle neljä kuukautta. Mäkin ostin kirppikseltä jo kalenteriin täytettä. :)

  VastaaPoista
 3. MInäkin kävin Kierrätyskeskuksessa eilen. Ilmaispuolelta löytyi tuoli ja tarvikketta ompeluihini. Ostin myös muutamat astiat. Jos tästä innotuisi ompelustakin jo pikku hiljaa :)
  Tules katsomaan kun olen kerännyt postauksen tuunailuistani, vähän helpompia ja syksyisiä...tai vaikka joululahjoiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin ne jo kurkkaamassa aiemmin :) Ja tänään kävin katsomassa taas uusimmat vinkit. Naulakko oli <3

   Poista
 4. Voi miten hyviä ja halpoja löytöjä, onnea niistä :)

  VastaaPoista