sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Naantalin MLL-kirppiksen huikeat löydöt

Melkeen tekis jo mieli kiljua. Mutta ehkä en kilju...se menee jo liian kummalliseksi käytökseksi :D

Olin tänään Naantalin MLL:än kirppiksellä ja tein ihan huippulöytöjä! Löysin pienimmälle samanlaisen Meandin tunikat, kuin mitä keskimmäiselläkin on (nekin kirppislöytöjä) ja vieläpä varsin kohtuuhintaan. Lisäksi löysin Gantin supersöpön tunikan, jonka hintaa en alkuun edes uskaltanut kysyä, sillä pelkäsin sen olevan liian kova kukkarolleni. Onneksi sitten kuitenkin rohkastuin, sillä hinnan kuultuani uskaltauduin tonkimaan kojua enemmänkin (sen minkä pystyin, sillä en ollut ihan ainoa ihminen sen kojun kimpussa :D) ja löysin muutakin.

Muutama viikko sitten löysin supersöpön vaaleanpunapohjaisen Name it toppapuvun nuorimmalle...muistatteko sen vielä? No nyt löysin samanlaisen keskimmäiselle! Tämä on se kohta, jossa tekisi mieli kiljua, tai päästää edes pieni kiljaisu, kun ottaa vielä huomioon puvun varsin kohtuullisen hinnan :D

myös esikoiselle löytyi jotain kaunista ja jopa tyttö itse tykkäsi uudesta takistaan, vaikkei se olekaan musta, vaan vaaleanpunainen. Pikkutytöille ompelen itse villakangastakit, mutta isoin oli moista vielä vailla. Vaan eipä ole enää :) Esikoiselle löytyi myös kiva toppaliivi, johon tyttö itse mieltyi kovasti.

Ja sitten...mä aikoinaan metsästin meille nukketaloa, mutten löytänyt sopivaa. Olin ajatellut sitä perustaloa, jollaisella olen itsekin lapsena leikkinyt. Ne on vaan olleet käytettyinäkin (ilman huonekaluja ja nukkeja) melko arvokkaita, joten se on vähän jäänyt. Ja kun mummolan varastosta moinen löytyi mummolaan leikittäväksi, niin päätin unohtaa koko jutun. Ja unohdinkin, kunnes tänään tuli kirppiksellä vastaan iso ja HALPA nukketalo. Sitä en voinut ohittaa, joten se oli ostettava ja kannettava kotiin. Koko perhe hihkui sen nähdessään...lapset ilosta ja mies...en oikein tiedä...ehkä kauhusta? :D :D Lastenhuoneessa alkaa olemaan melko ahdasta ja mies tietenkin mietti, että mihin ihmeeseen meinaan sen mahduttaa. Mutta onneksi mulla oli suunnitelma (ja kaikenlisäksi toimiva sellainen) jo valmiina, joten nyt nukketalo on paikoillaan ja sillä on jo kovasti leikittykin :)


 Me&I tunika 86/92 cm 5€

 Me&I tunika 86/92 cm 5€


 Lindex paita 92 cm (kaupanpäälle, kun ostin Me&I tunikat ja Name It toppapuvun)




 Name it toppapuku 92 cm 15€

 Gant tunika 98 cm 2,50€

 PO.P tunika 104 cm 2,50€

 Benetton takki 140 cm 5€ 

 Toppaliivi 146 cm 3€

 Nukketalo nukkeineen ja huonekaluineen 10€

TSI syöttötuolinpehmuste 2€



14 kommenttia:

  1. Tuo Benettonin duffeli on aikas herkku :)

    VastaaPoista
  2. Olipas taas löytöjä!! Ymmärrän erittäin hyvin tämän kiljumisen halun siinä kohtaa! ;-))

    Toinen samanlainen ihana haalari oli kyllä aikamoinen tuuri löytö! Myös vanhemman tytön villakangastakki on oikein tyylikäs.
    Nukketalokin näyttää tosi kivalta ja myös kestävältä.

    VastaaPoista
  3. Lumppumaakari: No niin on. Ja istui vielä melko kivasti päälle. Vähän siinä on vielä kasvuvaraa, mutta eipähän jää keskellä talvea pieneksi :D

    zanne: Kiva, että ymmärrät :D

    Tuota haalaria olen itseasiassa löytänyt jo kahdesti isommassa koossa...mutta joko sen kunto, tai hinta ei ole ollut sopiva, joten ne on jääneet tangolle roikkumaan. Mutta nyt osui passeli kohdalle :)

    VastaaPoista
  4. Joskus tosiaan lykästää...esim. tänään :D

    VastaaPoista
  5. Oi joi. Kelpais mullekin jos ois tyttöjä talossa. :)

    VastaaPoista
  6. Mä löysin itseasiassa aivan sikasöpöä vaatetta pojille...mutta kun en keksinyt ketään sen kokoista poikaa tuttavapiiristä, niin jätin ne muille löydöiksi :)

    VastaaPoista
  7. edullisesti olet kyllä saanut IHANAT me&i-tunikat!! ja haalari on kans tosi söpö! :) sisko oli käynyt kans tällä kirpparilla ja sanoi, että kyllä huomas, et oli naantalissa tää kirppis.. (rikasta mammaa ku niin paljon merkkivaatetta myynnissä ;) ) en tiedä oletko samaa mieltä, mutta kyllähän nää sunkin löydöt aika merkkipainotteisia ovat.. =)

    VastaaPoista
  8. Oi kun suloisia vaatteita ja aika jännä nukkekotimalli. Tuossa on varmaan helpompi leikkiä useammankin lapsen kerralla.
    Onnea löydöistä :)

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  9. säde: Kyllä siellä oli ihan laidasta laitaan tavaraa, eli markettivaatteista merkkivaatteisiin.

    Mutta kieltämättä siellä oli aika paljon merkkivaatetta ja muutama sellainen myyjä, jolla oli lähes kaikki vaatteet merkkikamaa. Näiden pöytien myynti oli todennäköisesti aivan huikea, sillä porukkaa pörräsi niiden pöytien ympärillä jonoksi asti :D

    TT: Nukkekoti on tosiaan kätevä, kun on tuollainen avomallinen tuolta päältä. Se on ehtinyt toimimaan nukkejen kodin lisäksi ponien kotina, legoukkojen kotina ja pet shopitkin ovat siellä käyneet asustamassa :D

    VastaaPoista
  10. Meillä on tuollainen nukkekoti, ostin sen esikoiselle joululahjaksi v. 2006 ja on säilynyt tosi hyvänä. Siihen löytää tosi edullisesti huonekaluja :). Ehdottomasti sellainen, jonka tulen säästämään tuleville lapsen lapsille :).

    Olet kyllä saanut edullisesti talon!

    VastaaPoista
  11. Osaatko sanoa missä niitä huonekaluja on myytävänä? Jospa moisia eksyisi vaikkapa pukinkonttiinkin :)

    VastaaPoista