maanantai 10. lokakuuta 2011

Kasa vaatteita kahvipaketin hinnalla

Muutama päivä sitten kävin PikkuSiilissä ja katselin myös vähän sitä "sisustussoppia", jossa siis on myynnissä itsetehtyjä, uusia tuotteita. Siellä oli ihan mielettömän nättejä juttusia, joita hypistelin ihaillen. Jostain kumman syystä mä olen alkanut pitämään vaaleasta. Siis valkoisesta, luonnonvalkoisesta, sekä erisävyisistä vaaleanruskean ja -harmaan sävyitä. Tyyliltään se taitaa olla maalaisromantiikkaa, mitä eniten silmiini nyt tuntuu "ihanana" osvun. Yllättäen mä tulen taas jälkijunassa. Maalaisromantiikka alkaa olemaan jo ihan out, mutta mä vasta alan lämpenemään sille. En suurissa määrin, mutta vähän :)

Toinen, mihin olen ihastunut lähinnä lastenhuonetta ajatellen on Tilda-tyyppinen värimaailma ja hempeys. Pitää kyllä nyt myöntää, etten ole ihan täysin perillä Tildasta tyylinä jne. mutta jotain siihen suuntaan se on, mistä pidän. Ja tätäkin tyyliä oli PikkuSiilissä loosillinen. Ja kun näin siellä erään söpön kassin, niin se oli pakko ostaa. Se kassi menee pukinkonttiin, muttei tällä kertaa omille tytöille, vaan eräälle pikkuprinsessalle, jolla on ihan erityinen paikka sydämessäni <3

 Uusi kassi 6,50€

Löysin myös siltä kirppispuolelta likoille yhden kirjan. Ei oltu hinnalla pilattu :)

 Kirja 0,80€


Naapuri soitti muutama päivää sitten ja kyseli, josko meillä olisi tarvetta lastenvaatteille. Kerroin heti valehtelevani, jos väittäisin meillä olevan aidosti tarvetta, mutta koska pidän lastenvaatteista, eikä niitä mielestäni voi olla liikaa, niin toki katson mielelläni läpi heidän pieneksi jääneet vaatteensa.

Tänään oventaakse tuotiin iso kassillinen vaatteita, joista noin puolet kotiutui meille. Osasta on poistettu kokolaput, mutta äkkisilmäyksellä ovat kokoa 92-110 cm.












Ja kaikki nämä tosiaan muutti meille kahvipaketin hinnalla. Naapuri ei huolinut rahaa, mutta mulle tulee parempi mieli, kun saan edes jotakin antaa vastineeksi :)


2 kommenttia:

  1. Sie se ja löydät aina kaikkia halvalla :)) ja halvalla sait kivoja vaatteita :)
    Olis joskus kiva tehdä jokin kirppis vaihtari sun kanssa ;P

    VastaaPoista
  2. No tätä ei voi kyllä löydöksi kutsua, kun naapuri tosiaan toi ne vaatteet meille, enkä siis löytänyt näitä kirppikseltä :)

    Mutta halvala tosiaan ne kyllä sain :D

    VastaaPoista