perjantai 30. joulukuuta 2011

Välipäiväkirppistelyä ja ale-löytöjä osa 3

Tänään lähdin suunnitelmallisesti toteuttamaan iskua "talvitakki kuopukselle". Ja kotiin en siis aikonut ilmestyä ennen, kuin takki olisi löytynyt. 

Aloitin kiertämällä muutaman, hieman kauempana toimivan kirppiksen, mutta ne olivat lähinnä tyhjää täynnä. Yhdet ihanat kengät löysin, mutta ne olivat harmikseni liian pienet. Ostin ne silti, sillä ne saattaisivat mennä esikoiselle...meillä kun on kokoeroa kengissä enää vain yhden numeron verran :D

 Kengät 4,50€

Mukaan tarttui eri kirppiksiltä myös muutama vaate.

Lindex tunika 92 cm 3€

 H&M mekko 110-116 cm 1,50€

 Paita 110 cm 3€

Ette ikinä arvaa missä myös poikkesin? Ihan vaan vahingossa suuntasin autoni nokan kohti Tintun pipoja :D 

Näitä katselin jo edellispäivä (ovat siis velourisia, eivät fleeceä) mutta näistäkin oli vain pieniä kokoja esillä. Tänään kuitenkin löysin sieltä kaksi suurempaa, meidän likoille sopivaa hattua, joten nappasin ne heti pian ostoskoriini :) Alennusprosentti oli edelleen sen -50%, joten lompakko kiitti.


Kävin myös PO.P:in liikkeessä katsastamassa aletarjonnan. Sieltä löytyi täydellinen takki kuopukselle...mutta ei sitten tietenkään sopivaa kokoa. Höh. Reissu oli kuitenkin ihan kannattava, koska -50% rekissä roikkui välikausihaalareita joista nappasin yhden puvun meille. Olisin ostanut toisenkin, muttei ollut enää sopivia kokoja jälellä. Ja kuten kuvasta näkee, tämäkin puku on vielä kovin iso (116 cm) mutta eiköhän se vuoden kuluttua jo ala olemaan melko sopiva :)


Kävin myös JesperJuniorissa ja sielä nyt sitten vihdoinkin löytyi SE takki. Ykköskriteerinä takin suhteen oli sen tekniset ominaisuudet ja kakkoskriteerinä ulkonäkö. Etsin kuopukselle pihatakkia, joka olisi näppärä lumileikeissä ja joka kestää myös kosteutta. Jos siis sitä lunta tänne etelään joskus saadaan?!?

Tuo takki on Jonathanin tähti-mallistosta, joten teknisiltä ominaisuuksiltaan on se passeli. Ulkonäöltä olisin vielä toivonut vähän enemmän, mutta kyllä tuo ihan riittävän nätti on. Paras ainakin kaikista niistä, mitä löysin :) Aleprosentti takissa oli -30%.

Heräteostoksena ostin takin myös keskimmäiselle. Hänellä ei tähän talveen ole takkivajausta, joten ostin kokoa liian suuren, ensi talvea ajatellen. Jos sitäkään talvea siis koskaan oikeasti talvena tulee. Mutta onpahan ainakin takki valmiina odottamassa. Toinenkin pitää tosin vielä hankkia, koska tämä takki ei kestä kunnon loskapeuhaamista (vesipilari 3000 mm), mutta eiköhän tällä alkuun päästä :) Takin aleprosentti oli - 50%.


Poikkesin kurkkaamaan Lindexin valikoimaa ja sieltä ostin pikkutytöille samanlaiset hupparit -50% alesta. Esikoisellekin katselin sivusilmällä uutta vaatetta, mutta mitään "pakko saada"-vaatetta ei vastaan tullut.


Ja sitten. Voi ei. Voi ihanuuden multihuipentuma! Löysin pikkutytöille ihan mielettömän söpöt villakangasmekot!

Olen nämä samat mekot nähnyt ennenkin, mutta niiden suolainen hinta (49€ - 59€) ei ole koskaan houkuttanut. Nyt nämä mekot ovat olleet muutaman päivän - 50% alerekissä. Kävin niitä kyllä ohimennen katsomassa, mutta ostopäätökseen mekkojen katselu ei ole johtanut siltikään. Paitsi sitten tänään. 

Mekkojen hintaa oltiin laskettu taas. Enää en voinut niitä rekkiin jättää roikkumaan, vaan tämän uuden hinnan ansiosta mekot kuuluivat "pakko saada"-listalle...ja niitä oli tietenkin pakko saada sitten useampi kappale, joten ostin niitä neljä, joista kolme oli keskinään erilaista. 
Aleprosenttia en tiedä, mutta kyllä se melko huima oli, sillä mekot maksoivat 5€ kpl!!!




Tämän vuoden puolella en enää kirppistele. Nyt tämä oli lupaus, kautta kiven ja kannon ;)



4 kommenttia:

  1. ihanat nuo viimeisen kuvan mekot, mistä löysit:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Mekot löysin Raision Myllyn Mukelomestasta. Liike on huomenna viimeistä päivää auki, eli he myyvät kaikki vähintään -50% hinnalla pois.

    VastaaPoista
  3. Hienot mekot ja ihana toi violetti takki.

    Mä muuten kävin siellä meidän kirpalla tänään, mut ei ollut sielläkään pupupipoa enää mitään kokoa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos :)

    On siis jokunen muukin ollut sitä mieltä, että korvapipot on söpöjä ;)

    VastaaPoista