keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Wanted: joulukuusen jalka ja kuusenalusmatto

Mulla jotenkin oli sellainen pieni kutina, että viime vuonna meidän kuusenjalan kanssa oli ongelmia, mutta ihan varmaksi en asiaa muistanut. Kun joulupahvilaatikot roudattiin varastosta sisään, niin sain huomata, että se kutina oli ihan totta. Kuuusenjalkaa ei ollut. Missään. 

Viime vuonna meiltä hajosi muistaakseni peräti kaksi kuusenjalkaa, joten enää ei meille muovisia kuusenjalkoja tule. Ja koska kuusenjalka on kohteena ehkä maailman typerin asia tuhlata rahojaan (esillä sen 5 päivää vuodesta ja senkin aikaa piilossa kuusen alla) niin toki sitten sain siitä syyn suunnata kirppikselle, josta hyvällä tuurilla löytyisi metallinen ja vieläpä edullinen kuusenjalka. Hakusessa oli myös kuusenalusmatto, sillä vimevuotinen ei kestänyt konepesua...tämänvuotiselta kuusenalusmatolta odotettaisiin siis myös konepesun kestoa :D

Ja kyllä vaan oli taas kannattava reissu, sillä löysin sen, mitä hainkin. Eli sekä kuusenjalan, että kuusenalusmaton. Itseasiassa löysin niitä jopa kaksi :)

 Baby Born-tonttulakit 0,50€/kpl

Salosta ostin aiemmin kulkusia, tarkoituksena tehdä nukeille tonttulakkeja itse. Mutta kun näitä näemmä sai nyt näinkin halvalla ja kiire on näin joulun alla melkosen kova, päädyin tällä kertaa siihen, etten tee niitä itse, vaan ostan. Lakit olivat uusia, jonkun itsetekemiä.

 10 kpl Muumi-lehtiä 3,80€

 Kuusenalusmatto lastenhuoneen joulukuuseen 1,50€

 Kuusenalusmatto isoon joulukuuseen 2€
Ja on tosiaan pestävää mallia :)

 Metallinen (ja halpa) kuusenjalka 2,20€
Kuusenjalka on ollut kirppiksellä myynnissä ennenkin, tuolloin siinä on ollut hintana 80 markkaa :D Melko pölyinenhän tuo on, mutta eiköhän se siitä fiksuksi muutu, kun sen pesee. Pohdin myös jalan maalaamista, mutta ehkä se on sittenkin hyvä noin. Siinä kun saa näkyä aika :)

 Uusi kori 4€
Joka joulu kokoan muutaman korin lähipiirini ihmisille. Näin kirppiksellä ison kasan uusia koreja jo jokunen aika sitten ja pohdin tuolloin, että voisin niitä käydä hakemassa, kun on aika koreja alkaa kasaamaan. Ja nyt siellä siis pyörähdin.

 Sama koti täynnä. Korin sisältö (konjakkipullo, kahvipaketti, viinipullo, suklaata, kukka ja vihreät kuulat) ei tosin ole kirppikseltä :D

 Kori 2,30€

 Sama kori täynnä. Tämä kori sisältöineen (suklaata, kahvia, kukka ja Pentikin poro-piparimuotti)  on menossa kiitokseksi Joulupukille :)

 MC Baby girls tunika 104 cm 1€

 Lindex paita 104 cm 3€

 Bamse tuinika 110 cm 5€

 Lindex paita (ajattelin tosin käyttää tunikana) 116 cm 0,70€

Benetton laukku 3€


2 kommenttia:

  1. Miten sä voit aina löytää kirpalta just sen mitä lähdet etsimään *vihertää kateudesta*

    Tosi hienoja löytöjä ja vitsi mäkin olen pienempänä lukenu muumi-lehtiä :)

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  2. En mä aina löydä...olen nyt jo useamman viikon etsinyt talvitakkia (siis sellaista toppaversiota, ei villakangastakkia) nuorimmaiselle, mutten ole löytänyt. En tosin ole löytänyt sopivaa kaupastakaan, joten lapsi on nyt sitten ilman takkia. Höh.

    Onneksi talveen näyttää olevan vielä aikaa. Mittari näyttää +5 :D

    VastaaPoista