torstai 10. toukokuuta 2012

Laidasta laitaan tavaraa

Viime aikoina olen tehnyt useamman löydön vähän eri puolilta kyliä. 

Kirppisaiheiselta foorumulta bongasin keskimmäiselle polkupyörän. Meillä on 12" pyörä jo ennestäänkin, mutta kun polkijoita on kaksi ja satula ja tanko pitää aina sovittaa molemmille lapsille erikseen, totesin yhden pyöräilypäivän päätteeksi, että me hankitaan toinenkin pikkupyörä. Ensi kesänä pienempi käyttänee edelleen 12", mutta isompi siirtynee tuolloin 16" pyörän pariin.

 12" polkupyörä 40€

Kaveri teki muuttoa ja pääsin tonkimaan hänen ylijäämähuonekalujaan. Tämä hylly on sieltä.
Saas nähdä ruostuuko tämä, kun se on oikeasti sisäkäyttöön tarkoitettu...mutta mun mielestäni se on täydellinen mun yrteilleni. Tarkoitus olisi kasvattaa yrttivalikoimaa niin paljon, että saan hyllykön kokonaan täyteen.

 Hylly 5€

Jokunen tovi sitten kävin KCL:ässä...saldona pussukka. Joskus näinkin.

 Marimekko pussukka 1€

Muutama päivä sitten kävin viemässä vanhan televisiomme ja kassillisen kaikenmaailman lamppuja, piuhoja ja johtoja kierrätyskeskukseen...samalla kävin sitten kiertelemässä josko sieltä löytyisi meille jotakin kivaa.

 Grillipihdit 1,50€

Fiskars leipäveitsi 0,50€


6 kommenttia:

  1. Paljon hienompi fillari kuin meillä, mut oli toi teen kalliimpikin. :) Mä ostin meille pyörän kympillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillekin olisi kympin pyörä kelvannut, jos olisi moinen vastaan tullut :) Ei tuolla kuitenkaan ajeta kuin yksi kesä :)

      Poista
  2. Sulle on tunnustus Kadun aurinkoisella puolella! :)

    VastaaPoista
  3. Hei onko blogisi siirtnyt jonnekkn toisaalle vai miksi ei ole tullut uusia päivityksiä? Käyn joka päivä kattoon et joko olisi tullut :D T:Malttamaton

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole siirtynyt...on ollut kiirusta ja teknisiä ongelmia...mutta nyt kaiken pitäisi taas olla kunnossa ja postausten jatkua kuten ennenkin :D

      Poista