perjantai 5. lokakuuta 2012

Kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti...

...tuunasin taulun.

Idea lähti ihan puhtaasti siitä, että mä en ensinnäkään tulisi löytämään mistään taulua jonka seinälleni haluaisin. Ja jos nyt sitten vaikka semmoinen ihme tapahtuisi että moinen löytyisi, maksaisi se paljon. Ihan jo siis siitäkin syystä, että taulun tulee olla SUURI. Eikä suurta taulua saa halvalla, sillä jo pelkät kehykset maksavat hunajaa.

Paitsi jos ostaa ruman taulun Ikean poistopisteestä ja tuunaa sen itse. Tällöin saa seinälleen juuri sellaisen taulun kuin haluaa ja vieläpä erittäin halvalla. Tosin jos nyt IHAN totta puhutaan, niin näillä maalaustaidoilla sinne seinälle ei mitään mahtavia kuvioita maalata, mutta tällä kertaa pääasia ei ollut se kuva, vaan ne värit. Ja värien suhteen olen enemmän, kuin tyytyväinen. Eikä tuo kuvakaan huono ole...ainakaan jos sitä vilkaisee vain nopeasti ja pitkän matkan päästä :D

En kertakaikkisesti saa taulua näyttämään valokuvassa lainkaan siltä miltä se näyttää livenä, sillä luonnossa se on aivan erilainen. Mutta minkäs teet, kun en osaa kameraakaan kunnolla käyttää.

 150*100 cm ruma taulu 9,95€

Maalasin taulun muistaakseni Tiimarista ostetuilla akryyliväreillä, joita löytyi kotoota entuudestaan. Vain valkoista väriä kävin ostamassa Hong Kongista lisää, sillä se loppui kesken. Pensselinä käytin 5 cm leveää perus seinämaalauspensseliä, joten tässä työssä ei välineillä koreiltu! :D

Done!

2 kommenttia:

  1. Vau! tuo on oikeesti hieno, siis tuo sinun teoksesi :)) Tuosta tuli aivan mieleen viime syksynä lentokoneesta nähdyt pilvet.

    VastaaPoista