sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Villakangastakki ja mekkoja

Jokunen tovi sitten varasin myyntipöydän kirppikseltä. Mutta lopulta jouduin sen perumaan, koska en kertakaikkisesti löytänyt riittävästi myyntiin joutavaa tavaraa. Tai löysin kyllä, mutta kaverit ostivat lapsilleen parhaat päältä ja loppupeleissä vaatteita jäi niin vähän, ettei niiden vuoksi kannata varata myyntipaikkaa. Mutta uusi yritys sitten talvella...tai viimeistään keväällä :)

Lupasin olla puhumatta joulusta, mutta jos vähän puhun kuitenkin tulevasta talvesta? Pienimmän villakangastakki on jäänyt hälle pieneksi, joten kaipasin uutta tilalle. Moisen löysinkin, mutta takki oli hieman jo tummentunut. Pitelin takkia käsissäni tovin ja mietin, josko Vanish tehoaisi sen tummentumaan...mutta jätin takin sitten kuitenkin ostamatta. Mutta kun takki oli vielä seuraavallakin kertaa myynnissä ja tällä kertaa puoleen hintaan, niin sen matkaani mukaan nappasin. Jos se ei pesussa puhdistu, niin eipä mennyt iso raha hukkaan...takki kun maksoi peräti 2€.

 H&M villakangastakki 2€

 H&M Hello Kitty paita 98 cm 3€

 Lindex mekko 98 cm 2,50€

 Ellos mekko 104 cm 2,50€

QuQi mekko 104 cm 5,50€

4 kommenttia:

  1. Todella suloinen duffeli. Itselläni on aivan kesken tuolle villikolle tuollainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jos nyt ihan rauhassa hoidat ensin muuton ja sitten kun se on kokonaan reerissä, niin kaivat koneet esiin :D

      Poista
  2. Saitko muuten villakangastakin taas puhtaaksi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 tuntia Vanishliuoksessa ja pesu 40 asteessa teki ihmeitä...takki on väriltään raikkaan vaaleanpunainen, eikä tummentumasta ole siis tietoakaan :)

      Itseasiassa jo silloin kun upotin takin Vanishiin, siitä lähti pursuamaan harmaata likaa. Ei oltu taidettu takkia ihan hetkeen pestä :

      Poista