perjantai 4. tammikuuta 2013

Mekkoja tulossa

Olen ollut koko vuoden 2012 todella kiltti. Ainakin luulen niin, sillä pukki toi jouluna ison kasan lahjoja. Pukinkontista löytyi mm. Mekkotehdas-kirja, joka on ehkä maailman osuvin lahja kolmen tytön äidille, joka rakastaa pukea lapsensa mekkoihin ja haluaa ommella niitä tytöilleen myös itse! 

Esikoinen ei enää ole niin mekkojen perään, mutta toivottavasti saan edes jokusen mekon hällekin tehdä. Pikkutytöt tekivät jo prinsessamekkotilaukset, mutta äiti ajatteli kyllä nyt aloittaa jostakin hieman helpommasta :D


 Katsokaa, eikö olekin söpöjä!Ompeleminen ilman ompelukonetta ei onnistu, joten pukki oli kiltti ja ajattelevainen tuodessaan myös uuden koneen rikki menneen tilalle. Koeajot on nyt tehty ja oikein kivalta vaikuttaa. Onhan tässä nyt vähän opettelemista, kun on tottunut ompelemaan manuaalisella koneella ja nyt saa huristella elektronisella vempaimella, mutta liputan kyllä elektronisen koneen puolesta. Ihan parasta koneessa on se, että se tekee yksivaiheisen napinläven ihan itse, eli vihdoinkin saan tehty vaatteita, joihin tulee myös nappeja ja napinläpiä. Niitä kun en itse osaa tehdä.

Kävin piipahtamassa kangaskaupassa, josta mukaan tarttui muutama mekkokangas. Eiköhän näistä jotakin kivaa tytöille aikaan saada. Aion aloittaa jostakin helposta mallista ja kun taito ja kokemus karttuu, panostan sen jälkeen enemmän yksityiskohtiin.

Ompelemisiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti