maanantai 7. tammikuuta 2013

Tuplakappale

Mitään en myönnä, mutta niinhän siinä kävi, että ostin tällä reissulla samanlaisen tunikan, kuin minkä jokunen aika sitten olin ostanut. Aina ei voi muistaa ja tämä oli nyt yksi niistä kerroista :D

Onneksi käyttäjiäkin on kaksi, joten kunhan tuo pienempi hiukan tuosta kasvaa,, voivat tytöt käyttää samanlaisia tunikoja. Koska nuo tunikat ovat samaa kokoa, on tunika sitten vaan pienemmälle hieman pidempi, kuin mitä isommalle likalle.

Löysin keskimmäiselle lisäksi muutamat vähän paksummat legginssit, joille on nyt kovasti käyttöä, kun ilmat ovat viileät. Meillä kun on lähes joka päivä mekkopäivä, oli sitten kesä taikka talvi :)
 
H&M tunika 110/116 cm 3€
 
 H&M t-paita 110/116 cm 2,50€

 H&M legginssit 104 cm 2€/kpl

Sukkahousut n. 110 cm 0,50€

4 kommenttia:

 1. Mulle on käynyt muutaman kerran sama juttu. Löysin joku aika sitten vaatteita lajitellessa samanlaiset barbapörrö bodyt 2kpl ja lindexin valkoiset legginsit 2kpl (molemmat alesta). Ei aina voi muistaa ihan kaikkea. itse usein erehdyn koosta (kuosin voin muistaa), mutta päällekäisyyksiä ei ole enenmpää vielä sattunut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että jos löytyy tuplakappaleita, niin siitä vaatteesta sitten TAKUULLA ainakin tykkää, kun on sen kerran kahdesti ostanut :D

   Poista
  2. Ja nyt kun kävin lukemassa tätä sun kirjoitusta uudetaan niin enköhän viime kerralla sitten itse ostanut tuplakappaleen Lindexin vihreää froteehupparia =D Pitänee laittaa toinen myyntiin loppuviikosta alkavalla kirppisjaksolla..

   Poista