lauantai 14. kesäkuuta 2014

Farkuista shortsit ja korvikset tarpeeseen

Tovi sitten ostin kirppikseltä esikoiselle pinkin hameen. Tyttö tykästyi siihen kovasti ja ilmoitti haluavansa laittaa sen koulun kevätjuhltiin. Juhlia edeltävänä iltana aloimme kokoamaan tytön asukokonaisuutta ja huomasimme, että hameen lisäksi pinkkiä ei ollut missään muualla. Ja koska asukokonaisuus kaipasi pinkkiä lisää, oli sitä jotenkin lisättävä. 

Löysin kaappieni kätköistä pinkkiä silkkinauhaa lyhyen pätkän. Pätkä oli tosiaan niin lyhyt, ettei siitä oikein mitään olisi aikaiseksi saanut. Kunnes sitten keksin tehdä siitä korvikset. Googletin youtubesta ohjeet haarukkarusettiin, johon pätkä riitti juuri ja juuri. Toteuttaminen ei montaa hetkeä vienyt ja tyttö sai asuun sopivat korvikset :)


 Vajaa vuosi sitten havahduin siihen, että koulut ovat alkamassa, eikä tytöllä ole enää sopivia farkkuja, sillä likka oli kesän aikana venahtanut pituutta niin paljon, että lahkeet olivat jääneet liian lyhyiksi. Tällä kertaa törmäsimme tuohon samaan ongelmaan jo alkukesästä. Muutamat farkut tyttö haluaa edelleen käytössä pitää, joten lupasin tuunata lahkeet pidemmiksi resorien avulla. Suurimman osan sain kuitenkin nakata "tuunaa nämä"-laatikkoon. Ensimmäiset farkut muokkasin tytön toiveiden mukaan shotseiksi. Tyttö sai päättää pituuden ja koristelut...ja tällaiset niistä tuli:
4 kommenttia:

 1. Oikein hienot tuunaukset :) Minä tykkään...

  VastaaPoista
 2. Hei.
  Mitkä mielestäsi turun parhaat kirppikset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis Center Länsikeskus, Kirppis Center Manhattan ja PikkuSiili :)

   Poista