sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Matkalukemista

Olen vähän (tai totta puhuakseni aika paljonkin) sellainen "viimehetken" ihminen, eli teen kaikki hommat vasta silloin, kun on IHAN pakko. Laitan mm. herätyskellon soimaan vasta aivan viimetinkaan ja mikäli deadline on esim. kuun viimeinen päivä, homma valmistuu kuun viimeinen päivä. Ei vasta päivä sen jälkeen, mutta ei takuulla myöskään päivää ennen.

Mutta päätin nyt kerrankin toimia toisin. Koska ajattelin, että olisi kiva toimia ilman minkäänlaista kiirettä. Olimme lähdössä koko perheen voimin viikoksi reissuun ja suunnitelmiini kuului aloittaa pakkaaminen jo hyvissä ajoin, jolloin välttyisin kiireeltä ja voisin tarkistaa vaikka useampaankin eri kertaan sen, että kaikki tarvittava on mukana. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Itse suoriuduin hommasta hyvin. Voisin jopa väittää, että erittäin hyvin. Mutta joidenkin perheenjäsenteni kohdalla tilanne ei mennyt aivan yhtä nappiin, sillä esikoinen (joka oli suunnitellut hakevansa kirjastosta uusia kirjoja reissua varten) kolkutteli kirjaston ovea lauantaina klo 13...kun kirjasto olisi auki vasta seuraavaksi maanantaina klo 12. Ja me puolestaan olisimme tuolloin jo kaukana kotoota, heinänkorsi suussa ja rento lomafiilis päällä.

Ja koska mitäpä sitä ei äiti lastensa eteen tekisi, niin tilanteesta kuultuani otin suunnakseni lähimmän kirpputorin (Manhattan), jotta saisin hankittua esikoiselle jotakin reissulukemista.

 Kirjoja esikoiselle, pikkutytöille ja vähän äidillekin hintaan 9€
 122/128 cm 1,50€
 122/128 cm 1€/kpl

98 cm 1,50€
Koirapussukka 0,50€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti