torstai 30. elokuuta 2012

Nettikirppistelyä

Aina silloin kun joku harmittelee sitä, ettei "heilläpäin" ole kunnon kirppiksiä, kehoitan etsimään tarpeellista vaatetta nettikirppiksiltä. 

Aika harvoin mun tulee netin tarjontaa selailtua, koska meilläpäin niitä hyviä kirppiksiä on tosiaan niin paljon. Mutta ihan kaikkea ei täältäkään löydy juuri silloin, kun sitä tarvitsen. Joten muutama päivä sitten päätin taas pitkästä aikaa surffata nettikirppisten tarjontaa ja etsiä keskimmäiselle isompaa vk-haalaria...edellinen kun alkaa uhkaavasti jäädä pieneksi.

Noin puolen tunnin surffauksen jälkeen löysin SEN puvun. Hinta oli ihan kohtuullinen...ei halpa, mutta edullisempi, kuin muut (aivan samanlaiset) puvut, jotka löysin. Koko oli oikea, kunto oli lähes uudenveroinen ja kuosi mitä ihanin, joten kaupat syntyivät nopeasti.

Ticket to heaven vk-haalari 98 cm 65€ posteineen

Kävin myös paikallisella pikkukirppiksellä, josta hyvässä lykyssä tekee joskus jonkun löydön. Yleensä sieltä ei löydy mitään, mutta tällä kertaa lykästi. Mukaan tarttui ihana, jonkun itsetekemä neuleliivi keskimmäiselle ja varsin edukkaat housut esikoiselle.

Neulottu liivi koko n.110 cm 2€

Everest vk-housut 146-152 cm 0,50€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti