torstai 16. elokuuta 2012

Syksy saapuu...

Huhu kertoi (netin keskustelufoorumilla) että PikkuSiilissä ei ole kerrassaan niin mitään ostettavaa...ja koska mä en usko ennen kuin näen (siis ylipäänsä mitään asiaa) niin pakkohan se oli käydä katsomassa, että puhuivatko ihmiset totta. Toki uskon sen, etteivät nämä ihmiset löytöjä tehneet, jotka sanoivat, etteivät sieltä mitään löytäneet. Mutta kai sieltä nyt edes jotain löytyy? Edes jollekin :D

Mä löysin ihan kivasti vaatetta. Erittäin mukavana löytönä pidin vähintäänkin kohtuuhintaisia Viikkareita kuopukselle. Meillä on joskus ollut samanmoiset pienemmässä koossa ja tykkäsin niistä ihan hirmuisesti. Niinpä oli kiva saada isommat tilalle.

Vaikka sää on mitä kesäisin, niin mulla on jo jotenkin vähän semmoinen syksyfiilis. Niinpä ostoskoriin löysi tiensä myös muutama pehmeä velourvaate. Kesä on ihan parasta, mutta kyllä siinä syksyssäkin oma viehätyksensä on :)

 Vikingin goretex-kengät koko 26, 5€

  3 kpl legginssejä 86-92 cm yht: 1€

 Lindex velourtunika 92 cm 4,50€

 Lindex velourhousut 104 cm 2€

 GAP tunika koko 4, 4€

Lindex hellemekko 116 cm 3,50€

4 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä, varsinkin kengät ja velourpöksyt :)

    Mä olisin tiistaina mennyt käymään pikkusiiliin mutta meneekin nykään jo viideltä kiinni (olin viittä yli pihalla). Eikö se ennen ollut auki 18 asti vai muistanko mä ihan omiani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä itsekin pidin tällä kertaa ns. parhaimpina. Ei oltu hinnoilla pilattu :)

      Kyllä se vissiin joinakin päivinä on pidempään...ainakin joskus oli jopa klo 19 saakka. Mutta kyllä ne aukioloajat taisi josakin vaiheessa tosiaan vähän muuttua. Enkä niitä enää itsekään muista, vaan tarkistan aina netistä ennen kun sinne lähden :)

      Poista
  2. Itse myin 3e/kpl noita lindexin velourhousuja ja kaikki meni. :) Kenkiä en oo löytänyt hyviä enää vuosiin. Nuo isot taitavat kuluttaa niin loppuun kaiken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 euroa mäkin noista olisin vielä suostunut maksamaan :) Ehkä jopa 3,50€, koska tuota kokoa ei enää samaan tapaan löydy kun alta 80 senttisiä.

      Kengät onkin vähän vaikeampi juttu, mutta kyllä niitäkin aina välillä löytyy.

      Poista