keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa Kodin 1 -kirppiksellä ja huippulöytöjä miehelle

Aina joskus (harvoin) sitä yllättää itsensä heräämällä sunnuntaina samaan aikaan, kuin muut ihmiset. Tai sanotaanko niin, että kyllä mä herään, mutta se liikkeelle lähtö onkin sitten jo asia aivan erikseen :D

Viime sunnuntaina sain kuitenkin hilattua itseni live-kirppikselle. Sää oli upea ja ajattelin, että myyjiäkin saattaisi olla aika kiva määrä paikalla. Ja oikeassa olin. Taisi olla kaikki myyntipaikat täynnä :)

Mukaan tarttui muutama vaate muksuille, sekä jokunen koru. Korut eivät tule käyttöön sellaisenaan, vaan ideana on tuunata niistä uusia koruja.

Miehelleni tein aivan huippulöytöjä KCM:ästä. Hälle kun melko harvoin löytyy yhtikäs mitään ja jos löytyy, niin ei ainakaan housuja. Mutta nyt niitä löytyi peräti kahdet! Eivät olleen järin edulliset, mutta harvoin löydämme hälle kaupastakaan alle 100€ farkkuja, joten siihen nähden nuo olivat varsin kohtuuhintaiset :)

 Minymo 92 cm vk-haalari 25€

Samasta kojusta olin ostamassa näitä vaatteita...1€/kpl hintaan. Mutta tinkasin ne haalarin kanssa samaan hintaan, eli sain nämä kaupanpäälle :)
 H&M mekko 116 cm 3€

 KappAhl paita 146-152 cm 1€

Tällä henkarilla ei ollut hintaa, koska se ei varsinaisesti ollut myynnissä, vaan ihan vaan henkarina vaatteellle. Mutta kyllä sillekin sitten hinta löytyi, kun myyjä sitä hetken hymyillen pohti. Maksoin henkarista 2€. En tiedä oliko se paljon vai vähän, mutta olin sen valmis maksamaan, koska onhan tää aika söpö, eikö :D

 Paikalla oli kirppismyyjä, jolla oli myynnissä myös korutarvikkeita. Hältä ostin tällaiset hintaan 0,50€/kpl

 Pikkutytöille löytyi söpö korusetti hintaan 0,70€

 Tämän korun purkaan, hintaa oli 1€

 Tämänkin korun purkaan, hintaa oli 1,50€

Ja tämän korun purkasi kuopus asteen verran rajuin ottein. Koru maksoi 0,50€


Ja sitten niitä KCM:än löytöjä miehelleni...

 H&M neule 1,50€

 RAW SERIES farkut 10€

Sub Scribe farkut 10€

Nämä alimmaiset olivat sikäli kiva löytö, että ne on näemmä ostettu Seppälästä. Me ollaan kissojen ja koirien kanssa etsitty miehelle sopivia farkkuja, mutta ainoa liike (jonka olen löytänyt) jotka niitä täälläpäin myy, on UFS. 
H&M, Jack & Jones yms. myy kyllä hyvännäköisiä farkkuja, mutta oikeaa kokoa ei löydy. Jos farkut ovat vyötäröltä hyvät, ne ei mahdu reisistä jalkaan. Ja jos ne mahtuu reisistä jalkaan, mahtuisi vyötärön kohdalle kaksi ukkoa. 

Joten seuraavan kerran, kun lähdetään farkkuja hakemaan, käydään läpi myös tuo Seppälä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti