tiistai 25. tammikuuta 2011

Chef shoppaa osa 2 sai tunnustuksen!

Kiitos Mellevää elämää -blogin pitäjälle, Mialle!

Tunnustukseen kuuluu kertoa 7 asiaa itsestään ja jakaa tunnustus 15 blogille eteenpäin. Luen melko vähän blogeja ja osassa niitä mitä luen, tuo tunnustus jo on. Joten en taida saada sitä 15 tunnustusta lähetettyä. Mutta teen parhaani ja laitan sen eteenpäin niille kenelle voin :)


 

1. Käytän usein sanoja ja taivutusmuotoja, joita ei ole olemassakaan. Esimerkkinä varsin usein käyttämäni sana "jaadaan", jonka muut tuntevat paremmin sanana "jaetaan". Olen saanut kuulla tästä "valitusta" useamman kertaa ja vetoan aina ruotsinkielisyyteeni ja siihen, ettei minulta voida täten olettaa suomenkielen täydellistä osaamista. Todellisuudessa en puhu ruotsia kuin ehkä sen viisi sanaa, mutta ei kerrota sitä kenellekään ;)
 
2. Parhaan siivousinspiksen saan päälle katsomalla televisiosta Sillä siisti-, tai Himohamstraajat-tyyppisiä ohjelmia. Niitä katsellessa tunnen pakottavaa tarvetta tehdä jotain kotimme eteen, jottei se vaan milloinkaan tule näyttämään samalta.
 
3. Kiirehdin postilaatikolle aina postiauton käytyä ja petyn, jos laatikko on tyhjä. Ennemmin otan vaikka vastaan laskun, kuin en mitään.


4. En ole aina maksanut tv-lupaa. Aloitin luvan maksamisen vasta noin 5 vuotta sitten, kun jäin kiinni television katselusta. Voin kertoa, että kyllä hävetti kun lupatarkastaja tuli! En kehdannut alkaa väittämään, ettei meillä ole televisiota vaan änkytin siinä ovella lupatarkastajalle henkilötietojani jne. Nykyään maksan luvan ihan kiltisti.
 
5. Koen melko suurta tarvetta auttaa. Lähinnä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja heidän tiimoiltaan teen vapaaehtoistyötä säännöllisesti. Olen myös luvannut itselleni käydä luovuttamassa verta tämän vuoden aikana. Monta vuotta se on ollut suunnitteluasteella, mutta nyt sen toteuttaminen on vihdoinkin mahdollista, kun en ole enää raskaana.

6. Olen maailman surkein kokki. Siis ihan oikeasti. Jotenkaan mulla ei se keskittymiskyky ole tuossa ruokaa tehdessä paras mahdollinen ja monasti koitan mennä siitä mistä aita on matalin. Ja jos aita on liian matalalla, niin kaivan kuopan sen ali, jotta siitä pääsen vaikka väkisin. Moni luulee kokkailublogiani huumorilla heitetyksi vitsiksi ja itsekin toivoisin että se sitä olisi. Vaan eipä ole, ei. Kyllä mä olen ihan aidosti muutaman kerran purskahtanut itkuun, kun suurella vaivalla tehty työ on ihan puhdasta roskiskamaa. Mutta toisaalta, olen kyllä jo kehittynyt alkumetreihin verrattuna, eli on näemmä sitten kuitenkin kannattanut yrittää vaa kerta toisensa jälkeen vaikka väkisi :D

7. Koin ihan älyttömän hankalaksi kertoa itsestäni. Mä olen ihan tavallinen ihminen, eikä mulle mitään sen kummempaa koskaan tapahtu. Niinpä saitte sitten luettavaksenne ihan arkista höpinää :)


Omalta osaltani haluan jakaa tunnustusta seuraaville blogeile:


1. Arkirakkaus - Dibsukka
2. Sikaihana (ent. siksakkia saumurilla) - Kerttu
3. Handmade by 5ara - 5ara
4. Kirppistelyä ja muuta merkityksetöntä - zanne
5. Meidän elämää - Äiskä09ja11
6. Adelina - Adelina
7. Löytöjä, aleja, kirppislöytöjä - Nella
8. Pieniä asioita - Maritz
9. Adoptiomatka - Adoptiomatka

Pääsääntöisesti kirppislöytöjä sisältäviä blogeja, mutta myös käsitöitä ja ehkäpä maailman koskettavin adoptioblogi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti