maanantai 31. tammikuuta 2011

Hiipuva kirppistelyfiilis

Jotenkaan ei enää kirppistely innosta ihan niin paljoa kuin ennen. Luulen että se ainakin osittain johtuu siitä, että me ei enää tarvita uusia vaatteita samaa tahtia kuin ennen (siis silloin kun pienet vaihtoi 2-3kk välein suurempaan kokoon) ja toisaalta ehkä vähän siitäkin, ettei kirppikseltä enää löydy ihania söpöstelyvaatteita kuin sillointällöin.

Perusvaatetta meillä on kaapit pursuen, mutta ihanuuksille kyllä löytyisi vielä tilaa. Mutta kun se niiden löytyminen alkaa tosiaan olemaan melkolailla kiven alla. Kokoa 98 olen löytänyt vielä melko mukavasti, lukuunottamatta sitä, että tuossa koossa oleva toppapuku puuttuu. Saas nähdä käykö nyt ensimmäisen kerran niin, että on PAKKO osaa puku uutena. Aina ennenkin olen kyllä yhden puvun ostanut uutena keskimmäiselle, mutta kirppikseltä ollaan löydetty sen lisäksi priimakuntoinen varapuku. Nyt näyttää siltä, ettei sen kirppispuvun löytyminen ole niin varmaa kuin voisi toivoa. Saattaa toki olla, että syksyllä tilanne muuttuu, joten sitä odotellessa :D

Hakusessa on nyt ensisijaisesti koko 104-110, mutta saas nähdä miten tässä käy. Aina välillä löytyy hyväkuntoista perusvaatetta, mutta toisaalta välillä on pitkään tarjolla ei oo:ta. Söpöstelyvaatteita tuossa koossa ei ole juurikaan tullut vastaan. Vielä mulla on toki aikaa niitä etsiskellä, mutta nähtäväksi jää, onko koko 104 sellainen, että joudun ostamaan sitä uutena jo vähän isommissa määrin?!

Luultavasti kirppistelen nyt hieman matalammalla profiililla sen aikaa, kunnes pääsen taas itse myymään. Vaikka olen iloinen siitä, että saan pitää myymisestä taukoa, niin toisaalta siinä saa kätevästi kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun oman loosin siivouksen yhteydessä pääsee kiertämään kirppiksen läpi :)
Kuopus käyttää siis parhaillaan kokoa 80 cm ja kun se jää pieneksi, vien kaikki koon 80 cm vaatteet kerralla myyntiin.Tämä siirtyminen isompaan kokoon tapahtunee tuossa maaliskuun tienoolla, eli 1-2kk kuluttua. 

Kävin eilen ensin Eurokirppiksessä, josta ei montaakaan löytöä tullut. Joskin ehkä sitten sitäkin parempia, sillä mukaan tarttui esikoiselle tuliterät vk-housut ja keskimmäiselle sydänpaikkasammarit vähän isommassa koossa :)

 H&M sydänpaikkasammarit 116 cm 3€

 Everton vk-housut 150 cm 5€, UUDET


KCL:ästä löysin puolestani esikoiselle t-paidan, tunikan ja kivan takin. Myös mies sai kaappiinsa yhden uuden paidan.


 Lindex paita 134-140 cm 1€

 H&M neuletunika 146-152 cm 2€

 Peach takki 140 cm 2,50€

Jack & Jones paita 3,50€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti