maanantai 17. tammikuuta 2011

Kun en ymmärrä, niin en ymmärrä

Miksi ihmiset kohtelevat toisten omaisuutta kuin roskaa? Mulla on ollut loosi KCL:ässä vasta 2 päivää ja mä olen about kurkkua myöden täynnä sitä siivoa, mikä siellä aina odottaa. Ei toivoakaan siitä, että siivousväliä voisi hieman pidentää. PAH! Ennemminkin siellä pitäisi käydä kahdesti päivässä nykyisen, kerran päivässä tyylini sijaan.

Jälleen kerran tavaraa oli kadonnut, eikä niitä ole kyllä voitu myydä, sillä kyseessä oli settiin kuuluvia osia, joista osa oli paikalla, mutta osa ei. En löytänyt kadonneita tavaroita mistään ja nyt ärsyttää. Viime postauksessa kerroin, että loosistani oli myyty vanha takkini. Mainitsin kuitenkin siinä samassa, että toki se saattaa olla myymättä, mutta lojua siis vain väärässä paikassa. Ja näin oli käynyt, sillä se takki oli ilmestynyt loosiin takaisin.

Kirppistelyn kuuluisi olla kivaa, mutta tästä on nyt kyllä hauskuus kaukana! Kirjoitan tämän nyt mustana valkoiselle, jotta voin sitten myöhemmin todeta näin sanoneeni: Mä en enää myy tavallisessa loosikirppiksessä!
Jatkossa siis roudaan tavarat PikkuSiiliin, tai kokeilen vaikka myyntiä Mollamaijassa. Loosikirppikselle mulla ei ole niin pienintäkään hinkua.
 
Kyselin myyntiä joka oli kahdelta päivältä 62 euroa. Koska kyseessä oli viikonlopun myynti ja loosi oli ko. kirppiksellä uusi, ei tuo myynti ollut mitenkään ihmeellinen. Mutta mulle se kelpaa, sillä tuolla saa katettua loosivuokran ja muutama kymppi jää käteenkin.

Kiersin kirppiksen tehden muutaman vaatelöydön lähinnä esikoiselle. Sinne oltiin tuotu paljon hyväkuntoisia leluja ja kokonainen sarja WINX-dvd:itä, joten nyt kaikki WINX-faninen äidit...kannattaa suunnata KCL:ään. Siellä oli myynnissä myls iso pino WITCH-kirjoja ja Pet Shoppeja, mielestäni kohtuulliseen hintaan. Mikäli en olisi "en osta lapsille yhtään lelua/peliä/kirjaa-tammikuussa" lupausta tehnyt, olisin ostanut ne pet shopit ja muutaman Witch-kirjan pois.


 Lindex paita 104 cm 1,50€

 H&M toppi 146 cm 1€

H&M kesämekko 164 cm 0,50€
KappAhl tunika 146-152 cm 2€

8 kommenttia:

 1. Mulla oli n. vuosi takaperin loosi just tuolla Länsikeskuksessa ja tavaraa hävisi tosi paljon, en tiedä oliko varastettu vai kuljetettu toisiin looseihin (kiersin toki kirppiksen lopettaessani myyntipaikan mutta esim. kateissa olevaa mustaa takkia etsiessä olisi kevyesti saanut kulumaan koko päivän). Me asuttiin silloin siinä ihan vieressä ja kävin joka päivä siistimässä loosin ja se oli aina ihan järkyttävä :/
  Ei kans oikein iske nuo tuontyyppiset kirppikset... Kiva käydä välillä mutta ärsyttävää olla myyjänä.
  Saattaapa muuten olla että käynkin katsomassa oisko niitä Pet Shoppeja siellä vielä =)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on ollut tuolla loosi muistaakseni kahdesti aiemmin, mutta ei siellä sentään ihan näin sotkuinen meininki ollut silloin.

  Ostajana siellä on tosiaan kiva käydä, kun on tavaraa laidasta laitaan, mutta myynnistä en siellä enää ole kiinnostunut.

  Ne pet shopit taisi olla siinä melko keskellä kirppistä, ellen ihan väärin muista :)

  VastaaPoista
 3. Tuon vuoksi myyn mieluummin henk.koht. tosin nyt menee kaikki lelut, vaatteet yms. Brasiliaan.

  VastaaPoista
 4. Kivannäköisiä löytöjä :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 5. Voi itku, miks mä en ikinä törmää noihin Winx-juttuihin. Täälläpäin en oo ainuttakaan leffaa nähnyt myynnissä. Jokusen nuken oon löytänyt kuin vahingossa... Pistää taas naamaa vihreeksi kateudesta kun en satu asumaan siellä suuntaa ;)

  Tartteekin lähteä huomenna taas sun löytöjen innoittamana täällä pikkukierrokselle!

  VastaaPoista
 6. Lumppumaakari: Mäkin meinaan jatkossa paostaa enempi live-kirppiksiin ja lastentarvikekirppiksiin :)

  TT: kiitos ja kumarrus :)

  riihelmi: Noita Winxejä on äidit monasti netissä etsineet lapsilleen, joten nyt kun niitä näin, niin ajattelin heti vinkata ja laittaa hyvän kiertämään. Josko joku niitä kaipaava niitä sitten itselleen saisi :)

  Hyviä löytöjä huomisen tiimoilta :D

  VastaaPoista
 7. Itse olen ollut Mollamaijaan myyjänä tyytyväinen kun loosia ei itse tarvitse käydä siivoamassa, ja ihan hyvin on tavaraa kaupaksi mennyt. Suosittelen sitäkin koittamaan. :)

  Itse en myöskään enää "tavalliselle" kirppikselle aijo viedä mitään myyntiin, viimeksi hävisi niin paljon tavaraa ja pöytä pengottiin ihan järkyttävän näköiseksi ja aika heikosti tuntui menevän kaupaksi.

  VastaaPoista
 8. Mollamaija tosiaan houkuttaisi juuri siitä syystä, että siellä ei tarvitse käydä itse siivoamassa. Toisaalta pohdituttaa se henkaritangon koko. Se kun on melko pieni ja kun parhaitenhan ne vaatteet tulee esiin nimenomaan silloin, kun ne roikkuu renkarissa.

  Lisäksi pohdin sitä parkkeerauspulmaa...mihin saan auton jotta saan tavarat kirppikselle ja pois. Lisäksi siellä pitää käyttää ko. paikan omia hintalappuja. Juuri nyt ei kiinnosta taas uudelleenhinnoittaa. Toisaalta ehkäpä taas siinä kohtaa kiinnostaa, kun seuraava koko jää pieneksi ja on taas tavaraa, mitä myydä...mä ehdin näppärästi lomailemaan siis tässä välissä :D

  Mutta misään nimessä se Mollamaija ei ole poissuljettu vaihtoehto...nämä on vaan tällaisia pieniä muttia ja mietintöjä :) Ja melko todennäköisestikin sitä Mollamaijaa tulen kokeilemaan. Perjantaina menen sinne ostoksille, joten meinaan katsoa paikkaa "sillä silmällä" ja kysellä paikan omistajalta parkkeerausvinkkejä :)

  VastaaPoista