lauantai 22. tammikuuta 2011

Kävin pitkästä aikaa Mollamaijassa

Olin Turun keskustassa asioilla, joten poikkesin samalla Mollamaijaan. En voi vieläkään muuttaa mielipidettäni siitä, että siellä on keskivertoa kalliimpaa ja ja josakin määrin jopa huonokuntoisempaa vaatetta myynnissä, kuin muualla. Toki siellä oli myös ihan hyvää tavaraa kohtuullisin hinnoin, mutta valitettavasti omat löytöni jäävät Mollamaijassa kerta toisensa jälkeen melko vähäisiksi, vaikka siellä taisi tällä kertaa olla lähes kaikki loosit täynnä, eli tavaraa kyllä oli.

Koska Mollamaija ei vieläkään täysin vakuuttanut, hautaan omat suunnitelmani loosipaikan vuokraamisesta ko. kirppikseltä. En kuoppaa suunnitelmaani kokonaan, mutta ainakin toistaiseksi jätän myymisen Mollamaijassa väliin.

Mollamaijasta löytyi kaverin pojalle söpö body, joka ei kuntonsa puolesta uudelle häviä. Mukaan tarttui myös Legon paita kuopukselle, sekä -50% pöydästä pari paitaa esikoiselle.

H&M body 68 cm 2€
(kaverin pojalle)

Lego paita 92 cm 2€

Miss Snob paita 140 cm 2€

Benetton t-paita 1,50€


Kävin myös KCL:ässä, jossa siivosin loosini. Tällä kertaa se oli ihan ok-kunnossa, eli siivoaminen ei vienyt koko päivää. Loosin siistimisen jälkeen kiersin kirppiksen nopeasti ja mukaan tarttui pari vaatetta keskimmäiselle, sekä paita esikoiselle.
H&M paita 104 cm 1,50€
 
Lindex farkut 104 cm 1,50€ 
(meillä on samanlaiset myös pienemmässä koossa)

 KappAhl paita 146/152 cm 2€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti