tiistai 11. tammikuuta 2011

Haluatteko tietää, kuka voitti arvonnan?

Esikoiseni toimi arvonnassa onnettarena, ja arpaonni osui nimimerkille Adelina. Onnea :D

Adelinan vaatekokotoive oli joko tytölle kokoa 74 cm, tai pojalle kokoa 110 cm. Koska olen noita pikkutyttöjen vaatteita ostellut niin paljon, niin pyrin nyt löytämään jotakin pojalle koossa 110 cm...takaportin pidän kyllä auki, eli en lupaa mitään. Jos näen jotakin ihan sikasöpöä koossa 74 cm,. niin saattaa olla etten pääse sen ohi. Mutta katsotaan, katsotaan :D

Olen menossa tänään siistimään loosini ja kiertelemään samalla kirppistä, joten saattaapi olla, että teen löydön jo tänään. Tarkoitukseni on siis toimittaa palkinto mahdollisimman pian perille, eli sen metsästys alkaa samantien. Kerron blogissa heti kun palkinto on löytynyt, mutta paljastan vaatteen kuvan vasta siinä kohtaa, kun se on mennyt perille...pidetään siis voittajaa ihan viimeiseen saakka jännityksessä ;)

Onnea vielä kerran voittajalle ja tuhannet kiitokset kaikille muille osallistujille! Oli kiva huomata että idea oli niin monen mielestä kiva ja aivan ylitsepääsemättömän mahtavaa oli nähdä, miten moni näitä juttujani täällä todellisuudessa käy kurkkimassa.

KIITOS, 
Chef

PS. Kommentointi jatkossakin on enemmän, kuin kivaa ;D

5 kommenttia:

 1. Onnea Adelina :) Jäädään jännään mitä Chef löytää kirppikseltä palkinnoks :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Onnea Adelina:)Mielenkiinnolla odotellaan mitäs ihanaa chef löytää.Anne

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oij en tiedä mihin kommentti hävis..? mutta kiitos hyvälle onnettarelle!!! :)))
  ja jännityksellä odotan postia! :))

  VastaaPoista