tiistai 11. tammikuuta 2011

Söpöjä Lindexin ja H&M:än vaatteita pikkutytöille

Törmäsin PikkuSiilissä eilen ihan sikasöpöön loosiin <3 

Myynnissä oli juuri sellaisia vaatteita, joista tykkään ihan hirmusesti, eli Lindexin velourtunikoja,  printtipaita ja H&M:än tunika ja huppari. Siis ihan nappilöytöjä tällä kertaa. Hintakin niissä oli mielestäni varsin kohdillaan. Eivät olleen mitenkään superhalpoja, mutta ei tehnyt myöskään tiukkaa maksaa niistä pyydettyjä hintoja...oli siis sekä myyjälle, että ostajalle passelit hinnat :) Tällä kertaa siis kaikki vaatteet perhospaitaa lukuunottamatta, ovat samasta loosista.

Oma 2 päivän myyntini oli hippasen vajaa 40€, eli kyllä tuo myynti melko tasasesti pyörii siinä 20€/päivä kinttaalla. Tänään vien sellaisia lisäyksiä joiden tiimoilta uskon myynnin taas hieman nousevan. Tosin montaa myyntipäivää ei jäljellä enää ole, sillä torstaina tyhjennän loosini. Viikonloppuna siirrän tavarat KCL:ään, jotta pääsen myös omista vaatteistani ja muutamasta kodintavarasta eroon.


 Lindex velourtunika 86 cm 3€

Lindex t-paita 86 cm 1,50€
 H&M paita 86-92 cm 2€
(hyvä löytö, sillä tämän koon paidoista meillä on pulaa)
Lindex velourtunika 92 cm 3€
 Lindex tunika 92 cm 2,70€

 Lindex paita 92 cm 2€

 H&M housut 98 cm 0,80€

 H&M tunika 98-104 cm 2,50€
(näyttää ihan uudelta!?!)

H&M huppari 104 cm 1,60€

11 kommenttia:

 1. WAU, miten ihania vaatteita erityisesti tuo lindex tunika on tosi hieno :)

  Taevahan Tosi

  VastaaPoista
 2. Mulla oli myös lähinnä WAU -reaktio, kun näin tuon loosin, jossa nuo vaattet olivat :)

  VastaaPoista
 3. Voi vautsi taas sun kanssas ku oot tehny ihanii löytyi. Onneks on pientä kokoo ni en oo niin kade ;)
  Meilläkin on tuo H&M:n tunika.

  VastaaPoista
 4. Ihania tunikoita!!! *vihertää kateudesta*
  Oon sanonu tän ennenkin ja sanon taas kerran.Joko teillä sielläpäin on kirppistarjonta tooosi paljon parempaa kun täällä tai sit oot vaan ilmiömäinen noiden löytöjen suhteen.Täällä pk-seudulla on hinnat ihan toiset ja aika huonokuntostakin rytkyä :(

  VastaaPoista
 5. 5ara: Jos ois ihan pikkiriikkisen toiveen saanut vielä esittää niin mäkin oisin mieluusti ottanut nuo kokoa isompana...ois sitten mennyt myös isomman käyttöön. Osa noista 92 kokoisista mahtuis vielä hetken, mutta eivät varmaan silti tule hälle käyttöön :)

  Ja sulla on kyllä hyvä maku ;)

  Anonyymi: Kyllä mä luulen, että siellä tarjonta on sitten vaan jostakin syystä huonompi :(

  Meinaan, että ei noita tämän postauksenkaan vaatteita tarvinut sen kummemmin etsiä...ne oli nätisti ripustettu henkareille yhteen loosiin ja olivat vielä niin väljään, että niitä oli helppo selata. Ja PikkuSiili on hyvin suosittu kirppis, eli ei johdu siitäkään että olisi joku pikkukirppis perähikijällä.

  Pääkaupunkiseudulla kirppispöytien vuokra on melkoisesti kovempi, kuin mitä Turussa...se varmaan ainakin vaikuttaa tuotteiden hintoihin.
  Muutama kk sitten kaverini toi Helsingistä vaatteet PikkuSiiliin myyntiin, kun viikkovuokra oli 17,50€ halvempi.

  VastaaPoista
 6. Voi että mä oon aina kade sun löydöistä! Ei oo täällä lahden suunnalla tuollaista kirppistä mistä ihanuuksia löytyisi :(

  VastaaPoista
 7. No ei täälläkään ihan joka päivä sentään tuontasoisia löytöjä tule vastaan, eli kyllä nyt oli vähän tuuriakin kuitenkin mukana :)

  VastaaPoista
 8. Ihania tunikoita -- erityisesti tuo eka. Itse lähden huomenna Mikkelin reaalikirppikselle tekemään löytöjä... (on muuten mielestäni yksi maan parhaista kirppiksistä, vieraanikin ovat aina innoissaan, kun vien heidät sinne)

  VastaaPoista
 9. Ihania löytöjä oot kyllä tehnyt. Joskus onnistaa!

  VastaaPoista
 10. Kiitos. Se eka tunika mulla silmään pistikin jo kaukaata :D

  Onnistunutta kirppiskierrosta. NAUTI :D

  VastaaPoista